reklama
gabi84
Fanka BB :)
verita - no faktycznie nie byłabym zadowolona z takiej ilości usg ;-) ale co kraj to obyczaj, u was widać ciążę przechodzi się praktycznie w domu a nie na 3-4 tygodniowych wizytach i tak jak u mnie za każdym razem grzebanie na fotelu. Mnie najbardziej stresuje brak usg na początku jak jeszcze nie czuje się ruchów.
kasiaczek - no to prawie tak samo będziemy mieć połówkowe, no bo i mamy prawie taki sam tydz ciąży :-)
kasiaczek - no to prawie tak samo będziemy mieć połówkowe, no bo i mamy prawie taki sam tydz ciąży :-)
Jestem :-) wczoraj miałam taki zakręcony dzień że już nie zdążyłam napisać.
Gratuluję udanych wizyt innym dziewczynom!
No więc będziemy mieli DZIEWUSZKĘ! Waży 430g i wszystko jest w porządku, wszystkie narządy OK! Mój mąż był taki pewny chłopca że teraz się oswaja heh a nasi rodzice są zachwyceni bo chcieli wnusię:-) O dziwo córeczka była wczoraj bardzo spokojna na USG bo wieczorem tak szalała że nie mogłam zasnąć!
Wczoraj miałam +4 kg, za 2 tygodnie muszę iść na krew z wypiciem tej glukozy
Gratuluję udanych wizyt innym dziewczynom!
No więc będziemy mieli DZIEWUSZKĘ! Waży 430g i wszystko jest w porządku, wszystkie narządy OK! Mój mąż był taki pewny chłopca że teraz się oswaja heh a nasi rodzice są zachwyceni bo chcieli wnusię:-) O dziwo córeczka była wczoraj bardzo spokojna na USG bo wieczorem tak szalała że nie mogłam zasnąć!
Wczoraj miałam +4 kg, za 2 tygodnie muszę iść na krew z wypiciem tej glukozy
reklama
Blondi1990
Zaangażowana w BB
super wiesci
ja też połowkowe mialam w 22 tyg i wcale to nie za późno kolejne pewnie bedzie bliżej porodu koło 35tyg
ja też połowkowe mialam w 22 tyg i wcale to nie za późno kolejne pewnie bedzie bliżej porodu koło 35tyg