reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza

No to dobrze Dziewczynki, że z Dzidziolami jest wszystko w porządku:-)

Dada, ja tam nie wiem dokładnie jak to jest z tymi wodami, ale skoro lekarze zalecają dużo pić to chyba nic innego Ci nie pozostaje ;-) Wydaje mi się, że przy małej ilości wód może nastąpić przedwczesny poród i że Dzidzia może być bardziej narażona na czynniki zewnętrzne. Ale to tylko takie moje gdybania, bo ze mnie specjalista taki jak z koziej d... trąba ;-)

reklama
Na koniec tygodnia same dobre wiadomosci :-) Nasze Dzidziolki rosna jak na drozdzach :tak: Jeszcze tylko pare tygodni i bedziemy je mialy przy sobie :-)

Dzięki viki za linka. Czytałam właśnie ten sam artykuł, jak tylko postanowiłam pogrzebać w necie na ten temat. Zeschizował mnie trochę :-(
Ale co ważniejsze, zmotywował też do wlewania w siebie hektolitrów mineralnej.
Co idę właśnie kontynuować ;-)

to dobrze dada ze przeczytałaś, pij tyle ile bedziesz w stanie przełknąc, i dbaj o siebie :tak:
no i nie schizuj bo bedzie dobrze:tak:

witajcie
ja tez dzis bylam u poloznej. moja dzidzia juz sie szykuje na swiat, podobno jest dosc nisko. polozna po analizie pomiarow i badaniu stwierdzila ze rosnie dobrze i waga urodzeniowa powinna wynosic 3.300 :)) hhehe zobaczymy
a u mnie dosc niskie zelazo ale narazie mam jesc w naturze a jak za tydzien beda zle wyniki to juz tabletki jakies mi da.
jedno mnie tylko potwornie zdolowalo...moja waga...jestem sloniem.

no to dawaj stefaaaaaaa...ile przytyłaś?

no i supcio ze z mala wszystko oki..ale dobrze by poczekała jeszcze z przyjściem na świat

ok, ok:tak: lituje sie i nie ciagne tematu..sama obawiam się czwartkowej wizyty...i tego co zobaczę stając na wagę...;-)

reklama
stefanka ale jesteś :-p to żaden wstyd... moja siostra przytyła w pierwszej ciąży 28kg i wyglądała jak mors, to fakt, ale teraz wygląda jak laska znowu:tak:

Viki no widze, że znów mamy wizyty w tym samym dniu, ja też w czwartek... który to już raz "razem" idziemy?? Nasi lekarze sie chyba umówili:-D

Do góry