reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Zapo - ja właśnie mam nadzieję, że prześpię te godziny przymusowego leżenia. Mam się zgłosić na IP dopiero po południu, więc może cc zrobią mi koło 20, zobaczymy...

Nie wiem, ile dokładnie się leży. Ja ostatnio leżałam od 23 do 6 rano (po prostu przez noc), kiedy to pielęgniarka chamsko zwaliła mnie z łóżka. Ale potem przyszły dziewczyny, które miały cc robione w dzień i one wstawały dopiero na drugi dzień rano. Tak, że u nas w szpitalu chyba nie ma zasady, byle by było na drugi dzień.
Ale te 6 godzin to chyba minimum po znieczuleniu w kręgosłup.

Wikki ekspresowy termin:-):-) 3mam &&&&
W szpitalu, w którym ja zamierzam rodzić (jak dotrwam do 14 maja) po cc lezy się 18h:szok: rozpierdaczyło mnie to na łopatki.

wow dziewczyny ale ekspresowe jesteście!:-)
wikkii, fiołkowa super:-) już za chwilkę będziecie tulić swoje maleństwa!!!

Ja dzisiaj już po wizycie: wyniki siuśków i krwi w normie, paciorkowiec z jednej i drugiej strony całe szczęście ujemny i od ostatniej wizyty przytyłam 100 gramów czyli od początku ciąży 6,6kg na plus.
No i to by było na tyle z rzeczy przyjemnych:confused2: z gorszych to już praktycznie nie mam szyjki, rozwarcie na 2 cm i lekarka mówi, że do maja może dotrwam ale do terminu (14 maj) raczej nie mam szans.
A w piątek idę na swoje pierwsze w życiu;-):-) KTG:-D

reklama
Do góry