reklama
Nie wiem, ile dokładnie się leży. Ja ostatnio leżałam od 23 do 6 rano (po prostu przez noc), kiedy to pielęgniarka chamsko zwaliła mnie z łóżka. Ale potem przyszły dziewczyny, które miały cc robione w dzień i one wstawały dopiero na drugi dzień rano. Tak, że u nas w szpitalu chyba nie ma zasady, byle by było na drugi dzień.
Ale te 6 godzin to chyba minimum po znieczuleniu w kręgosłup.
Ale te 6 godzin to chyba minimum po znieczuleniu w kręgosłup.
natalia_bis
Fanka BB :)
wow dziewczyny ale ekspresowe jesteście!:-)
wikkii, fiołkowa super:-) już za chwilkę będziecie tulić swoje maleństwa!!!
Ja dzisiaj już po wizycie: wyniki siuśków i krwi w normie, paciorkowiec z jednej i drugiej strony całe szczęście ujemny i od ostatniej wizyty przytyłam 100 gramów czyli od początku ciąży 6,6kg na plus.
No i to by było na tyle z rzeczy przyjemnych z gorszych to już praktycznie nie mam szyjki, rozwarcie na 2 cm i lekarka mówi, że do maja może dotrwam ale do terminu (14 maj) raczej nie mam szans.
A w piątek idę na swoje pierwsze w życiu;-):-) KTG
wikkii, fiołkowa super:-) już za chwilkę będziecie tulić swoje maleństwa!!!
Ja dzisiaj już po wizycie: wyniki siuśków i krwi w normie, paciorkowiec z jednej i drugiej strony całe szczęście ujemny i od ostatniej wizyty przytyłam 100 gramów czyli od początku ciąży 6,6kg na plus.
No i to by było na tyle z rzeczy przyjemnych z gorszych to już praktycznie nie mam szyjki, rozwarcie na 2 cm i lekarka mówi, że do maja może dotrwam ale do terminu (14 maj) raczej nie mam szans.
A w piątek idę na swoje pierwsze w życiu;-):-) KTG
reklama
ALG
Fanka BB :)
Natalia nie jest źle ... moja bratowa z 2 cm rozwarciem chodzila jeszcze 2 tygodnie
Ja o wadze 6kg + to moge pomarzyc... obecnie mam 15 kg plus...
Ja o wadze 6kg + to moge pomarzyc... obecnie mam 15 kg plus...