reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Jeśli chcecie, żeby płeć dopisać do listy to proszę o PW. To samo z imionami
Gratuluję.
Jaki wstydniś na fotce. Tak się zasłaniał
Zapominajko
a wiesz że Ignaś ma takie samo zdjęcie? Identycznie się zasłaniał:-). Czasem się naprawdę zastanawiam czy dzidziuś czuje że się go podgląda;-)
Gdzieś czytałam, że fale usg są odbierane przez płód jako dźwięk, który wcale nie dla każdego malca jest przyjemny i wtedy sobie zatykają uszy.
I płód nie do końca nic nie kuma, citrus. Po jakimś czasie odróżnia światło i dotyk, a nawet potrafi odpowiedzieć pukaniem na pukanie;-) I wiele innych
I płód nie do końca nic nie kuma, citrus. Po jakimś czasie odróżnia światło i dotyk, a nawet potrafi odpowiedzieć pukaniem na pukanie;-) I wiele innych
Heh dziewczyny ile ja zakładów wygrałam wszyscy znajomi jak jeden mąż wróżyli mi chłopca, a ja wiedziałam, że dziewczynka:-) i nie pomyliłam się:-) Dziołcha na 120%:-) Wsio jest w jak najlepszym porządku Dzisiaj wariuje w brzuchu od samego rana
Teraz tylko dylemat czy Marta czy Paulinka;-)
Teraz tylko dylemat czy Marta czy Paulinka;-)
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kitka super!!!!!!!!!!
Citrus oj kuma kuma taki malec
Citrus oj kuma kuma taki malec
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Gratuluje udanych wizyt
Dziewczyny juz jestem po chorobie i wszystko nadrabiam, uaktualniam tez liste majowek, wiec jak co dajcie znac to podopisuje plec i te ktorych brak na liscie
A my we wtorek mielismy USG mala ma sie dobrze wazy ok 320 gr, wszystko jest ok, wymiary, narzady wew. Niestety mala owinela sie juz pepowina wokol szyjki wiec tak jak jej strsza siostra bedzie mame stresowac do samego konca
a tu fotki
Dziewczyny juz jestem po chorobie i wszystko nadrabiam, uaktualniam tez liste majowek, wiec jak co dajcie znac to podopisuje plec i te ktorych brak na liscie
A my we wtorek mielismy USG mala ma sie dobrze wazy ok 320 gr, wszystko jest ok, wymiary, narzady wew. Niestety mala owinela sie juz pepowina wokol szyjki wiec tak jak jej strsza siostra bedzie mame stresowac do samego konca
a tu fotki
reklama