reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

Rany, same pipki prawie:-D
gratulacje :happy:

Aśka:), współczuję gardła... Jakbyś zdobyła gdzieś Octenisept, to wymieszaj sobie troszkę z wodą przegotowaną i przepłucz parę razy gardło, bardzo pomaga :tak: Tylko niesamowicie obrzydliwe:dry:

Ewusia12, genialne są te zdjęcia 3d <3

Ostatnia edycja:
reklama
Aśka, tylko nie wiem, czy zdobędziesz to w pierwszej lepszej aptece

http://www.doz.pl/leki/p3645-Octenisept

Coś mi zeżarło posta
dry.gif

Ja mam ten największy, dostałam od znajomej pielęgniarki do smarowania pępowiny i rany po cc (oczywiście nie cały, 1/3 butelki może).
To jest płyn do dezynfekcji, a w rozcieńczeniu z wodą da się tym płukać gardło. Po prostu zabija bakterie :tak:

Ostatnia edycja:
I ja jestem;)
Wszystko super, dziecko zdrowe;) Wazy prawie 300gram;) Ruszal sie ciagle, miedzy nogami cos tam dalej fruwa, chociaz ciezko bylo dojrzec ze wzgletu na to ze sie wiercil;p A ja jestem na maksa przeziebiona, leje mi sie z nosa i gardlo boli;/ A jutro otwarcie pizzerii mam kurde.

Mi lekarz kazal na gardlo neo-angin.

na gardło dobre też jest siemię lniane,takie nie mielone,gotuje się w małej ilości wody,na wolnym ogniu,aż taki kisiel się zrobi i dodaje łyżkę miodu dla smaku.naturalne więc bezpieczne,polecam też dla dzieci:-)

reklama
Więc napiszę i tu... mamy chłopaka :-) jest siusiol...wszystko w normie, ciąża idealna jak z dnia OM. lekarz mierzył mierzył i mierzył i sama już z tych emocji nie wiem co jest czym..ale wiem że jest dobrze:-) jestem szczęśliwa... Będzie mały Jaś.

Do góry