reklama
Aśka, tylko nie wiem, czy zdobędziesz to w pierwszej lepszej aptece
http://www.doz.pl/leki/p3645-Octenisept
Coś mi zeżarło posta
Ja mam ten największy, dostałam od znajomej pielęgniarki do smarowania pępowiny i rany po cc (oczywiście nie cały, 1/3 butelki może).
To jest płyn do dezynfekcji, a w rozcieńczeniu z wodą da się tym płukać gardło. Po prostu zabija bakterie
http://www.doz.pl/leki/p3645-Octenisept
Coś mi zeżarło posta
Ja mam ten największy, dostałam od znajomej pielęgniarki do smarowania pępowiny i rany po cc (oczywiście nie cały, 1/3 butelki może).
To jest płyn do dezynfekcji, a w rozcieńczeniu z wodą da się tym płukać gardło. Po prostu zabija bakterie
Ostatnia edycja:
Kasienkadg
Fanka BB :)
I ja jestem
Wszystko super, dziecko zdrowe Wazy prawie 300gram Ruszal sie ciagle, miedzy nogami cos tam dalej fruwa, chociaz ciezko bylo dojrzec ze wzgletu na to ze sie wiercil;p A ja jestem na maksa przeziebiona, leje mi sie z nosa i gardlo boli;/ A jutro otwarcie pizzerii mam kurde.
Mi lekarz kazal na gardlo neo-angin.
Wszystko super, dziecko zdrowe Wazy prawie 300gram Ruszal sie ciagle, miedzy nogami cos tam dalej fruwa, chociaz ciezko bylo dojrzec ze wzgletu na to ze sie wiercil;p A ja jestem na maksa przeziebiona, leje mi sie z nosa i gardlo boli;/ A jutro otwarcie pizzerii mam kurde.
Mi lekarz kazal na gardlo neo-angin.
Magdalka
Aktywna w BB
Kasienkadg, Aśka i Alfa - gratulacje fajowe zdjęcia!
Aśka I Kasienka wracajcie do zdrowia
Aśka I Kasienka wracajcie do zdrowia
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Gratuluję.dziewczyny gratulacje!!!! ah te córeczki, a mówili że chłopaki na wojnę się rodzą!!:-)
a ja pokazuje zdjęcie mojego synka:
Jaki wstydniś na fotce. Tak się zasłaniał
Na infekcje dobra jest też woda ze zwykłą solą kuchenną. Trzeba tym płukać gardło. Pomaga!
reklama
camel
Fanka BB :)
Więc napiszę i tu... mamy chłopaka :-) jest siusiol...wszystko w normie, ciąża idealna jak z dnia OM. lekarz mierzył mierzył i mierzył i sama już z tych emocji nie wiem co jest czym..ale wiem że jest dobrze:-) jestem szczęśliwa... Będzie mały Jaś.