reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
Aska gratulacje!!! Tez mam taka fotke i na Dziewczyne wyszlo!!wiec...gratulacje córci!!
Noelle1986
ahhh ja tez zaczelam sie zastanawiac czy aby na pewno dzieczyna to dziewczyna. Ale lekarz chyba wie co mowi Ja 8 wizytuje i tez mam zamiar sie dopytac czy cos nie uroslo miedzy nozkami
flądra
Aśka dzięki twoim zdjeciom (super swoja drogą ) trochę sie upewniłam, ze to co widzialam przez chwilę usg to na 99% może byc siusiak. Męzowi juz prezencik pod choinke sie robi (dowie sie wtedy o płci) i nie chce zeby do 11.01 pękal z dumy, jak to przeważnie bywa jak facet uslyszy ze chlop, a tu sie okaze psiocha
Ogólnie ruchów dalej nie czuje, póki co babelki raz na ruski rok.
Gratuluje wszystkim dziewczynom :-)
Dodam, ze koleżance w 16 tyg powiedzieli, ze dziewczyna, 5 tyg później an 3d, ze chłopak, a dwa dni temu w 7 mies , ze jednak dziewczyna masakra
Ogólnie ruchów dalej nie czuje, póki co babelki raz na ruski rok.
Gratuluje wszystkim dziewczynom :-)
Dodam, ze koleżance w 16 tyg powiedzieli, ze dziewczyna, 5 tyg później an 3d, ze chłopak, a dwa dni temu w 7 mies , ze jednak dziewczyna masakra
ALG
Dziewczyny gratulacje !!! Dziewuszka za dziewuszką
Moja wizyta dzis odwolana bo zepsul sie aparat do USG pani dr. ma drugi gabinet w Wawie więc jadę tam w sobotę na 10. Nie moge odkladac na nowy rok bo teraz mam 22 tydzien i musze zrobic to super wazne II geneyczne... eh... kolejne 2 dni zamartwiania
Moja wizyta dzis odwolana bo zepsul sie aparat do USG pani dr. ma drugi gabinet w Wawie więc jadę tam w sobotę na 10. Nie moge odkladac na nowy rok bo teraz mam 22 tydzien i musze zrobic to super wazne II geneyczne... eh... kolejne 2 dni zamartwiania
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Flądra gratuluję chłopca.
Ja jednak bym wolała wiedzieć od razu na 90%, niż żeby lekarz tak zmieniał zdanie
ALG będę trzymała kciuki!
Ja jednak bym wolała wiedzieć od razu na 90%, niż żeby lekarz tak zmieniał zdanie
ALG będę trzymała kciuki!
A i zapomniałam wam powiedzieć, że dopadło mnie okropne przeziębienie, mam takie czerwone i bolące gardło ... boli mnie nawet przełykanie śliny:-( Byłam u lekarza internisty no i mam L4 do 28-12. Do tego męczy mnie taki kaszel, że boli mnie cała klatka piersiowa, więc się zapowiadają świetne święta
reklama