reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza

Dzięki dziewczyny!
Zapominajka - postaram się nie mysleć ale jest ciężko
tutaj w W-wie nie mam swojego sprawdzonego ginekologa, a tam wlasnie mam zaufanego i tam tez rodziłam 1 dziecko, stamtad pochodzimy (Jura Krakowsko -Częstochowska) wiec w sumie pojade na weekend do rodziny i do tego ginekologa, tylko do niedzieli jescze wieki!!!!
chyba wezeme sie za sprztanie mieszkania zeby nie myslec!!! :(

reklama
hej kochane!!!
Ja dosłownie na sekunde by Was poinformowac ze jestesmy juz po wizycie. Wszystko pieknie!ta przeogromna ilosc badan z krwi i moczu- prawidlowa. Wszystkie hiv,hbs,hcv,wr ujemne:D przeciwciala rozyczki dodatnie czyli ok. Toxo i cyto ujemne:D Nawet morfologia w normie co u mnie jest nie lada wyczynem:szok:

No ale najwazniejsze!! Maluszek ma rowne 4 cm i serce jak dzwon:D

Noelle, Czarnulka - super :)
Eva82 - popieram dziewczyny we wcześniejszych postach - jeszcze nic nie przesądzone, poczekaj cierpliwie... choć wyobrażam sobie, jak Ci ciężko... :-(

oto fasol:D
Jakosc srednia:/ z gory przepraszam ale samo zdjecie usg nie najlepszej jakosci no i dodatkowo jeszce to zdjecie zdjecie.... Ale cos tam widac:D
eve82 ja powiem to co i dziewczyny. Nic przesądzonego,często darza sie ze jest ronica w tygodniach ciazy miedzy OM a USG. Wynika to i terminu owulacji i czasu implantacji zarodka. W jakies mądrej ksiązce wyczytalam ze czeka sie do 9 tyg na uwidocnienie akcji serca. Tak wiec skarbie,głowa do gory !Mysle ze w niedizele bedziesz mile zaskoczona!

Ostatnia edycja:
reklama
Noelle - ale rewelacja! A powiedz, maluch podskakiwał już trochę? Bo pamiętam, że jak byłam z Antkiem w ciąży na podobnym etapie, to tak śmiesznie ta "krewetka" podrygiwała sobie :tak:

Do góry