reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Ech, ja też mam jak Kolorowa oficjalną kolejkę pod koniec maja, a konkretnie 28, więc teoretycznie mogę się załapać też na czerwiec, z tymże chciałabym już przytulić małego brzdąca, więc się nie pogniewam, jak dane mi będzie urodzić wcześniej; po ostatniej wizycie od jutra mamy zielone światło na rodzenie, mały jest już w pozycji startowej :)

fiolkowa i ja mam termin na koniec maja.. dokładnie na 27 :)

Ja w poprzednią noc uskuteczniałam seksa :) i wczoraj przez to ledwie łaziłam tak mnie podwozie bolało, do tego skurczybyki cały dzień co 20 min, czasem bardzo wredne, czasem mniej, umeczyłam się ja norka i nic z tego. ktg było w normie, na ktg skurczybyki 50% tak co 10 min a takie mniejsze się pisały co chwile... lekarz stwierdził dużą aktywność skurczową macicy, ale szyjka niestety dalej 5cm...

nanulinka.. no trzyma jędza mocno, nie chce się poddac.... a dziś znow zaczynam jazde... w ciągu godz już 4 skurcze... hehs... ale takie jak wczoraji nieregulane i krótkie, czyli cwiczy sobie ta moja macica... kłuje mnie w pipce hehs... chyba chłopa znow zmolestuje dzisiaj może się coś ruszy haha

to życzę żeby te molesty coś dały:)
u mnie coś S się jednak boi i nadal posucha, a nie chcę go zmuszać coby się chłop nie zraził - tym bardziej,że ja też nie mam jakiejś chcicy... czuję się jak słoń to może nie będę się wyhylać bo jeszcze go udem powalę....
jednak u mnie szyjka miała w pon 2cm no i skraca się cały czas a od wewnątrz jest już rozwarcie na 3cm.... więc może do terminu urodzę:p

reklama
ja w temacie szyjek jestem noga bo u nas nikt ci tego nie bada, no ale 5 cm to chyba jakiś rekord w 9 miesiącu :D

Do góry