reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Nanu kochana tobie po takich przejsciach to się ta ciąża idealna należała i oby tak dalej a Matylda taka duża specjalnie dla mamusi rośnie:-)

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Już się pogodziłam tym leżeniem i faktycznie na szczęście to już jest w miarę bezpieczny termin. Jeszcze 1,5tyg i będzie 36tydzień czyli całkiem git. Najgorsze jest to że normalnie zapominam sobie, że nie wolno mi wstawać z łózka i tak kilka razy zbierałam się do wstawania aż w ostatniej chwili przebłysk na mózg i znowu do łózia;-)

Nanu – świetne wyniki. Super że wizyta tak udana. Porównuję wymiary Julka z Matyldą, bo Ty najbliżej mojego terminu :tak:

Natalia – kciuki żeby wszystko sie unormowało! Jak najwięcej odpoczywaj z pupą w górze

Przekazuję informację po wczorajszym usg:
Julek jest zdrowy, wszystkie obrazy prawidłowe, przepływy również. Waży 2000 g (+/-15%) i mierzy 29 cm + nogi. Termin porodu podtrzymany czyli 25.05.2013. Julek ułożył się główką w dół (położenie podłużne główkowe) a na początku badania zadzierał stopę do nosa. Akrobata nam rośnie albo jogin.
A tutaj jego twarzyczka:
Julek%252033tc%2520r%25C3%25B3wnie%25C5%25BC.JPG

PolaTola, ale ten twój kawaler ma charakterystyczne usta:-) po Tobie czy tatusiu?

no i mamy ten sam termin, więc ciekawe ile mój bąbel waży:happy:

PolaTola, ale ten twój kawaler ma charakterystyczne usta:-) po Tobie czy tatusiu?
No właśnie nie wiemy.... stąd mój sen o którym pisałam na głównym wątku - że mój A. zrobił mi awanturę że to nie jego syn :-D:-D Ale według mojej mamy usta są po mnie :szok::szok:
Julka, kiedy masz USG?

Ostatnia edycja:
hihihi, będziesz się tłumaczyć tatusiowi, który listonosz miał takie piękne usteczka;-)

w następnym tygodniu mam wizytę, więc wtedy podzielę się wymiarami mojego szkraba:tak:

reklama
Do góry