reklama
natalia_bis
Fanka BB :)
Nanu kochana tobie po takich przejsciach to się ta ciąża idealna należała i oby tak dalej a Matylda taka duża specjalnie dla mamusi rośnie:-)
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Już się pogodziłam tym leżeniem i faktycznie na szczęście to już jest w miarę bezpieczny termin. Jeszcze 1,5tyg i będzie 36tydzień czyli całkiem git. Najgorsze jest to że normalnie zapominam sobie, że nie wolno mi wstawać z łózka i tak kilka razy zbierałam się do wstawania aż w ostatniej chwili przebłysk na mózg i znowu do łózia;-)
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Już się pogodziłam tym leżeniem i faktycznie na szczęście to już jest w miarę bezpieczny termin. Jeszcze 1,5tyg i będzie 36tydzień czyli całkiem git. Najgorsze jest to że normalnie zapominam sobie, że nie wolno mi wstawać z łózka i tak kilka razy zbierałam się do wstawania aż w ostatniej chwili przebłysk na mózg i znowu do łózia;-)
PolaTola
Nanu – świetne wyniki. Super że wizyta tak udana. Porównuję wymiary Julka z Matyldą, bo Ty najbliżej mojego terminu
Natalia – kciuki żeby wszystko sie unormowało! Jak najwięcej odpoczywaj z pupą w górze
Przekazuję informację po wczorajszym usg:
Julek jest zdrowy, wszystkie obrazy prawidłowe, przepływy również. Waży 2000 g (+/-15%) i mierzy 29 cm + nogi. Termin porodu podtrzymany czyli 25.05.2013. Julek ułożył się główką w dół (położenie podłużne główkowe) a na początku badania zadzierał stopę do nosa. Akrobata nam rośnie albo jogin.
A tutaj jego twarzyczka:
Natalia – kciuki żeby wszystko sie unormowało! Jak najwięcej odpoczywaj z pupą w górze
Przekazuję informację po wczorajszym usg:
Julek jest zdrowy, wszystkie obrazy prawidłowe, przepływy również. Waży 2000 g (+/-15%) i mierzy 29 cm + nogi. Termin porodu podtrzymany czyli 25.05.2013. Julek ułożył się główką w dół (położenie podłużne główkowe) a na początku badania zadzierał stopę do nosa. Akrobata nam rośnie albo jogin.
A tutaj jego twarzyczka:
PolaTola
No właśnie nie wiemy.... stąd mój sen o którym pisałam na głównym wątku - że mój A. zrobił mi awanturę że to nie jego syn Ale według mojej mamy usta są po mniePolaTola, ale ten twój kawaler ma charakterystyczne usta:-) po Tobie czy tatusiu?
Julka, kiedy masz USG?
Ostatnia edycja:
natalia_bis
PolaTola przystojniaczek jak się patrzy:-)
reklama