reklama
dotrwacie! mavika tobie też się uda! tydzień-dwa to nie dużo!!
Nanu to doskonałe wieści!!! ja myślę że córcia i tak wyjdzie kiedy będzie chciała ale życzę wam terminu
natalia to może być przez infekcję! wtedy skracanie i rozwarcie idzie bardzo szybko!!!! dobrze że zaczęłaś 35 więc myślę że możesz już spokojnie podejść do sprawy ale OSZCZĘDZAJ SIĘ!!! i lecz szybko to świństwo! jakie leki dostałaś? macmiror szybko sobie radzi z wszelkimi grzybami!
Nanu to doskonałe wieści!!! ja myślę że córcia i tak wyjdzie kiedy będzie chciała ale życzę wam terminu
natalia to może być przez infekcję! wtedy skracanie i rozwarcie idzie bardzo szybko!!!! dobrze że zaczęłaś 35 więc myślę że możesz już spokojnie podejść do sprawy ale OSZCZĘDZAJ SIĘ!!! i lecz szybko to świństwo! jakie leki dostałaś? macmiror szybko sobie radzi z wszelkimi grzybami!
natalia_bis
Fanka BB :)
kartagina ze mną to jest troche skomplikowana sprawa bo ja już chyba przetestowałam wszystkie możliwe globulki przed ciążą bo mam permanentną infekcję grzybiczą. W ciązy udało się to jakoś zaleczyć i od 4 miesiąca mam spokój ale znowu teraz wróciło dziadostwo. Dostałam duphaston, luteinę, no-spę i końskie dawki magnezu a na infekcję zwykłą nystatynę bo teraz to na mnie najskuteczniej działa. Wczoraj wzięłam pierwszą i dzisiaj już jest lepiej bo nie swędzi już tak bardzo.
Ewelinkaam
Fanka BB :)
No ladne sie wiesci dzisiaj sypia:-(
Natalia juz niedlugo,oszczedzaj sie ile wlezie i bedzie dobrze.
No ciekawe co u mnie gin dzisiaj wypatrzy
Natalia juz niedlugo,oszczedzaj sie ile wlezie i bedzie dobrze.
No ciekawe co u mnie gin dzisiaj wypatrzy
reklama