reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

eklerka - gdy miałam we wrześniu zapalenie zatok, to lekarka powiedziała, że jest też coś takiego, jak katar ciężarnych. Nie ma na to żadnego leku i czasem trwa całą ciążę. Może Ty to właśnie masz?

Potwierdzam !!! Ja mam ten katar calutka ciąże !!!

Nanu gratki :-D

Natalia &&&&&&&&&&&&&&&

PolaTola no przepiękny kawaler !!!!!!!!!!!!!

reklama
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za spowolnienie skracania sie szyjki Natalia!

Pola, jakie piekne zdjecie synka masz! A jesli chodzi o watpliwosci co do ojcostwa, to czytalam wczoraj fajny dowcip:
W szpitalu odbywa sie rozmowa salowej ze szczesliwa matka nowo narodzonego dziecka:
-Na korytarzu juz czeka tatus pani dziecka z pieknymi kwiatami. Czy go wpuscic?
-Bron Boze, zaraz przyjdzie moj maz!

Pola super chłopak! Taki całuśny! :)

Ja już po przepływach. Wszystko ok. Szyjka 1,66 czyli nawet o 2mm więcej niż w poniedziałek. Leżę dalej w swoim łóżku :)

reklama
Do góry