reklama
Ewelinkaam
Fanka BB :)
Citrus gratuluje super wiesci i malego tluscioszka:-)oj te dzieciaczki nam rosna jak na drozdzach
Mowisz ze nie wypchniesz obejrzyj to http://wiadomosci.onet.pl/wideo/noworodek-ktory-wazy-7-kg,124192,w.html
Mowisz ze nie wypchniesz obejrzyj to http://wiadomosci.onet.pl/wideo/noworodek-ktory-wazy-7-kg,124192,w.html
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cytryna super. Wagę mały ma imponującą już
I bardzo zazdroszczę, że nie przytyłaś!
I bardzo zazdroszczę, że nie przytyłaś!
Ewelinkaam
Fiolkowa wiem strasznie to dziecko wyglada i jeszcze babka sn rodzila to chyba jakis koszmar byl
Ewelinkaam
Framama tak weszlam na oneta i zobaczylam a ze cytrynka mowila ze nie wypchnie Matiego to wkleilam ze nie takie dzieci sie sn rodza
reklama
citrus
Zapominajka, nie wiem jakim cudem nie przytyłam, skoro co weekend jest ciasto, a na dodatek jem całkiem sporo węglowodanów Cieszę się z jednej strony, ale z drugiej to podejrzane...
Aśka, mnie to właściwie przeraża, że on taki duży, bo pewnie nie wejdzie w ciuszki 56... W. i ja jesteśmy wysocy, a W. się urodził też niezłym kluskiem (ja miałam w 39 tc mniejszą wagę, niż mój syn teraz ). Ale patrząc przez pryzmat zagrażającego porodu przedwczesnego, chyba nawet lepiej, że jest duży, tak "w razie czego". Sama nie wiem, co myśleć. Tobie przynajmniej będzie łatwiej urodzić, a mnie się krocze zamieni w wiadro
Ewelinka, widziałam! Taki Pimpuś Sadełko
Aśka, mnie to właściwie przeraża, że on taki duży, bo pewnie nie wejdzie w ciuszki 56... W. i ja jesteśmy wysocy, a W. się urodził też niezłym kluskiem (ja miałam w 39 tc mniejszą wagę, niż mój syn teraz ). Ale patrząc przez pryzmat zagrażającego porodu przedwczesnego, chyba nawet lepiej, że jest duży, tak "w razie czego". Sama nie wiem, co myśleć. Tobie przynajmniej będzie łatwiej urodzić, a mnie się krocze zamieni w wiadro
Ewelinka, widziałam! Taki Pimpuś Sadełko