reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

Elajar &&&&&&& bedzie dobrze zobaczysz !!!

Ja dzis mialam wizyte u innej pani dr niz moja bo moja na ferie wyjechala. Za dwa tygodnie mam u niej wizyte i wtedy bedzie juz III wazne usg... ale to zlecialo... ale o dzis...
Szyjka ma 34 mm wiec stala. Dostalam jakies globuki dopochwowe bo jakas nieduza infekcja sie wdala i zeby zaleczyc w zarodku to mam juz wybrac. Jak boli kosc ogonowa i krok to brac nospe i tyle.
Maluch obejrzany juz siedzi glowa w dol a jajka ma przy moi mostku :-D podobno ma "galante nogi" wiec moze byc długaśny :-D poza tym wszystko ok.

reklama
Elajar mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, kciuki zaciśnięte

ALG wspaniałe wiadomości, gratulacje :)

Mavika w sumie możesz wziąć paracetamol, gdy ból się nasila i sama ocenić, jeśli będzie lepiej, to super; bo fakt, skierowanie od rodzinnego, potem kolejka u neurologa to może się rozwlec w czasie; chyba że by Ci się to nasilało, to co innego

reklama
Do góry