reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

ja mam termin na 10 maja ale marzy mi się w majówkę urodzić bo mąż wtedy napewno w domku bedzie a poza tym córusia razem z mamą urodzinki by miała( ja 2 maja urodzona:-))

reklama
Hej dziewczyny,dawno nie pisałam ale regularnie Was podczytuje:-)U Mnie prawdopodobnie będzie chłopczyk,drugi:-Dmiałam maleńką nadzieje na dziewczynkę ale z chłopca też jestem zadowolona:-)Będe miała w domu trzech chłopów:-)badania jak najbardziej ok,nawet wzorowe:tak:tylko mam bakterie w moczu ale przed ciążą miałam problemy z pęcherem więc tak Mi zostało.Trzymam za Was mocno kciuki:-)

Ostatnia edycja:
No to coz - jak pech to pech;] U mnie wiesci srednie.

Twardnienia brzucha okazaly sie wcale nie takie normalne - zdarzaja sie zbyt czesto i do tego odczuwam parcie na pecherz wtedy kiedy twardnieje. Poki co dostalam Fenoterol 6x1/2tabletki, luteina 2x2 i magnez 3x1. No i oczywiscie nakaz oszczedzania, zakaz dzwigania. Mam z natury krotka szyjke, wiec lepiej zeby sie nie skrocila. Na szczescie jest twarda i zamknieta. Jesli leki pomoga mam sie zglosic na kontrole za 2tyg, a jesli twardnienia beda wystepowac nadal to mam dzwonic do gina i w ostatecznosci szpital;/

Druga wiadomosc dobra - maly rosnie jak na drozdzach - wazy 1150gram;) Czyli przez 3tygodnie przybral 400;)) No i dalej pasuje mu polozenie miednicowe:dry: Glowa i kregoslupem ugniata moje zebra;-)

reklama
Kasienka cieszę się że z Marcelkiem wszystko w porządku. Już duzy chłopak z niego:-)
Mam nadzieję, że przepisane leki pomogą i unikniesz szpitala. Teraz dużo wypoczywaj i dbaj o Was:-)

Do góry