reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

Elajar oj bardzo ci wspolczuje szpitala oby nie zostawili cie na dlugo tylko po badaniach wypisali.dobrze z serduszkami jest wszystko dobrze,a z wodami to chyba dobrze jak sie ma duzo chyba ze sie myle.trzymam &&&zebys szybko do nas wrocila i bedzie dobrze zobaczysz:tak:

reklama
z tymi wodami to najlepiej by bylo zeby bylo w sam raz :)
wydaje mi sie ze lepiej wiecej niz za malo ale sama nie wiem
to prawdopodobnie spowodowane moja cukrzyca...bo mimo diety cukry skacza jak szalone, a dr diabetolog jakos nie miala ochoty pogadac o insulinie zeby to jakos wyregulowac....echhhh

dzis jeszcze pobede z Wami w miare mozliwosci

Masz moja droga 3 serduszka i 3x większe obciążenie dla organizmu. Myślę, że to może być powód tych cukrów i innych wyników.
Kaja walczyła z masakryczną anemią.
Ważne, że pod kontrolą lekarzy będziecie :tak:

elajar z tymi wodami to sama nie wiem tez mi sie wydaje ze lepiej miec wiecej niz mniej,chociaz ja z Dominikiem mialam malo wod ale wszystko bylo ok.

Zapominajka zgadzam sie z toba,w sumie kazda z nas unika szpitala jak ognia ale tak naprawde jak by ich nie bylo to pewnie polowa z nas wcale by dzieci nie miala.trzeba zaciskac zeby i jak cos nie tak jest to szpital jedyne wyjscie i nieraz ratunek.

Ostatnia edycja:
Ale co mam iśc od razu do neurologa? Mnie tak strasznie nie boli. Jak nie leżę to praktycznie zapominam o bólu gorzej wieczorami, ale nie jest tak, że się ruszać nie mogę.

mavika - spróbuj może jakis apap na początek.. a jak nie, to chyba i tak musisz iść najpierw do lek. rodzinnego,a dopiero on kieruje ewentualnie do neurologa... choć wydaje mi się, że i tak większości silnych leków p/bólowych to Ci nie dadzą za wzgl. na dziecko...

elajar
- będziemy trzymać kciuki - skrobnij coś czasem, jak będziesz miała dostęp do neta!

Elajar - będzie dobrze! Sama widzisz, że bliźniaki majowe mają wielką siłę:tak:

A co do wód, to zarówno mało jak i wielowodzie to niedobrze. Wód ma być w sam raz.
Ale wiadomo, że wiele kobiet ma ich za mało lub za dużo i rodzą zdrowe maluszki:tak:

reklama
ja juz po wizycie....niestety niezbyt dobre wiesci :(
16.02 mialam echo serca maluchow, bo moj gin na usg zauwazyl u chlopca plyn w worku osierdziowym
Okazalo sie ze plyn maja oboje, dziewczynka nawet wiecej niz chlopczyk. Na szczescie wszystko miesci sie w normach. Takze z serduszkami ok. Mam za to za duzo wod plodowych.
Dzis wyniki przedstawilam mojemu ginowi.... no i stwierdzil ze skieruje mnie do szpitala na przebadanie bo na dodatek moje wyniki moczu sa beznadziejne juz od miesiaca i nic nie pomaga
Dziewczyny dopiero do Was dolaczylam a juz musze znikac do szpitala :(
Pojade jutro rano i pewnie zostane na patologii. Mam tylko nadzieje ze nie na dlugo bo szpitali nie cierpie (w sumie tak jak kazdy)

&&&&& trzymam. Będzie dobrze:*
Ja mam w drógą stronę...wody płodowe w dolnej granicy normy. Lekarz zalecił więcej pić.

Do góry