reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

trzymajcie sie dziewczyny
Z ta tarczyca to roznie bywa. Ja leczylam sie wiele lat na niedoczynnosc ale to w czasach szkolnych. Podczas pierwszej ciąży nie dotarlam do poradni tarczycowej. Teraz robilam wyniki, wyszly ok, a mimo wszystko dostalam dawke jodu na cala ciąże i okres karmienia.

Kora30- zrobisz usg 3D to z lozyskiem i przeplywami sie sprawa wyjasni. A z tarczyca moze cos rzeczywiscie zaczelo sie dziac. Hormony przeciez wariuja w tym okresie to wszystkiego mozna sie spodziewac. Bedzie dobrze &&&&&&&

reklama
Dziewczyny głowa do góry!!!
Noelle z tego co wyczytałam Nataszka ma ok 1300 gram, a średnio w 30 tc jest 1400, więc ja jakoś znacznego odbiegania nie widzę. Moim zdaniem to może być wina USG.
Wszystko będzie dobrze!!!!!

Trzymam kciuki dziewczyny.

reklama
Dziewczyny trzymajcie się to już z górki!

Mnie od jakiegoś czasu kłuje w klatce piersiowej po lewej stronie. Nasila się jak leżę. Jak się zgarbię, to boli bardziej z tyłu. Nie wiem, to chyba jakieś zapalenie czegoś miedzy żebrami. Powinnam iść do lekarza pierwszego kontaktu ale ona umie rozpoznać tylko zapalenie gardła...

Do góry