reklama
Kasienkadg
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluje udAnych wizyt i trzymam &&&& za kolejne
A tobie Agara zycze duzo sily! Oby wszystko potoczylo sie pomyslnie!!
A tobie Agara zycze duzo sily! Oby wszystko potoczylo sie pomyslnie!!
U mnie i dobre i złe wieści....Dobre to takie, że z malutką wszystko dobrze, rozwija się prawidłowo. Złe...ciśnienie nadal za wysokie-zwiekszony dopegyt do 4 tabletek dziennie. Mała anemia. Lekarza martwi to, że w dalszym ciągu chudnę. Od 3 grudnia do dzisiaj mam -6 na wadze;/ w sumie minus 10;/
Podejrzewa cukrzyce ciążową. 10 maja wraca z urlopu i wtedy odrazu umawiamy się na cc.
Podejrzewa cukrzyce ciążową. 10 maja wraca z urlopu i wtedy odrazu umawiamy się na cc.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mavika super, spory chłopak!
Kitka cc nie takie złe. A cukrzycę lepiej sprawdzić. Może zafunduj sobie glukozę.
Kitka cc nie takie złe. A cukrzycę lepiej sprawdzić. Może zafunduj sobie glukozę.
Od 1 wizyty u gina wiem, że będę miała cesarkę. W moim przypadku 1 cc= 3 tygodniowym pobytem w szpitalu przez gronkowca, który wdał się w rane po cięciu. Teraz ryzyko ,,obudzenia,, się grona jest 50/50 ale i tak innego wyjścia nie mam;-) poród sn nie wchodzi w grę ze wzgl na bliznę po cięciu, która jest osłabiona przez bakterie, trzustkę i ciśnienie.
Trochę się obawiam tej cukrzycy
Trochę się obawiam tej cukrzycy
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kitka gronkowiec ma to niestety do siebie, że dopiero obudzonego można wyleczyć. Taki paskud...
A cukrzycę lepiej sprawdzić. Akurat to badanie nie jest drogie.
reklama
Kitka gronkowiec ma to niestety do siebie, że dopiero obudzonego można wyleczyć. Taki paskud...
Wyleczyć się nie da, można zaleczyć bestie...niestety będzie sobie drzemać do końca życia i w każdej chwili może się obudzić.
Już się dowiadywałam glukoza 17 zł - w sobotę będę robić.