bo to zależy od cukierni,ja wczoraj miałam pączki w dwóch i faworki,jedne pączki NIEBO drugie nie zjadliwe,choć R. powiedział ze jemu smakują,faworki też porażka,wprowadziłabym zakaz robienia "czegoś" jak się nie potrafi,bo ktoś wydaje pieniądze,ma smaka a tu niestety można się zrazić na długo ale to jest biznes
reklama
No to my już po wizycie...
Matylda zdrowa, mama też
Wymiary (Matyldy rzecz jasna):
wymiar dwuciemieniowy, czyli średnica główki BPD 68mm
obwód główki HC 244mm
obwód brzuszka AC 211mm
długość kości udowej FL 46mm
waga 932g
długość bez nóg 22cm, z nogami szacunkowo ok 40cm
wymiarowo jest większa o ok 1 tydzień, TP wg USG: 19.05.2013
Gin chciała nam buźkę pokazać ale mała nie chciała współpracowac i się pokazać
tak więc wszystko gra! uff!!!
aha - szyjka ma faktycznie 37mm - tak jak wtedy w szpitalu miała.... gin powiedziała,że mogła sie od jakiegoś skurczu skrócić, stąd też mogło być to plamienie... ale że nadal się nie skraca, plamień brak to nie ma krzyku. Wg niej na tym etapie zaczyna być niepokojąco jak ma 25mm, tak więc mamy trochę zapasu.
Cukier gin uznała że w normie, mam ograniczyć banany i węglowodany na rzecz warzyw i cytrusów. Morfologia na medal, mocz też.
i to na tyle
aha mama ma na wadze +7kg
Matylda zdrowa, mama też
Wymiary (Matyldy rzecz jasna):
wymiar dwuciemieniowy, czyli średnica główki BPD 68mm
obwód główki HC 244mm
obwód brzuszka AC 211mm
długość kości udowej FL 46mm
waga 932g
długość bez nóg 22cm, z nogami szacunkowo ok 40cm
wymiarowo jest większa o ok 1 tydzień, TP wg USG: 19.05.2013
Gin chciała nam buźkę pokazać ale mała nie chciała współpracowac i się pokazać
tak więc wszystko gra! uff!!!
aha - szyjka ma faktycznie 37mm - tak jak wtedy w szpitalu miała.... gin powiedziała,że mogła sie od jakiegoś skurczu skrócić, stąd też mogło być to plamienie... ale że nadal się nie skraca, plamień brak to nie ma krzyku. Wg niej na tym etapie zaczyna być niepokojąco jak ma 25mm, tak więc mamy trochę zapasu.
Cukier gin uznała że w normie, mam ograniczyć banany i węglowodany na rzecz warzyw i cytrusów. Morfologia na medal, mocz też.
i to na tyle
aha mama ma na wadze +7kg
czarnulka19
Zaciekawiona BB
Nanu, gratulacje !! super, że wszytko w porządku z Tobą i Córcią ja na wadze + 7 miałam 2 tyg temu, teraz to już pewnie z 8 jak nie lepiej
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nanu super wieści!
Agara a jak u ciebie? Dajecie radę?
Agara a jak u ciebie? Dajecie radę?
Ewelinkaam
Fanka BB :)
Nanu gratuluje udanej wizyty :-)
reklama