reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

No i jestem po wizycie...

Z małym wszystko ok, siusiak jak był tak jest :-D Waży już 638 gram:) w ciągu niacełego miesiąca podwoił swoją wagę, bo ostatnio bylo 300.

BPD - 24,3
HC - 22,4
FL - 23,3
AC - 24,1

Teraz gorsza sprawa w poniedziałek idę do szpitala :baffled::crazy::confused2: Nie podoba jej się te słabe czerwone krwinki i żelazo, więc idę na krzywą wchłaniania żelaza i teraz w zależności jak mi wyjdzie wynik. Jeżeli będzie dobry to wyjdę szybko, a jak zły to dopiero wtedy, aż dożylnie mi podniosą wyniki i np za miesiać jak mi znowu spadną powtórka z rozrywki. Tak chciałam bardzo uniknąć szpitala, ale skoro za równo dla zdrowia synka i mojego nie ma wyjścia to co począć.

Ostatnia edycja:
reklama
aniaczek dobrze ze z maluszkiem wszystko dobrze i rozmiary niczego sobie:-) Przykro mi z powodu szpitala,ale to tylko dla twego zdrowia.Trzymam kciuki za krotki pobyt!!

Aniaczek najważniejsze że cię nie kładą z powodu dziecka albo zagrożenia... to tylko wyniki, jak wyjdziesz to zadbasz o dobrą dietkę i do porodu się tam nie pokażesz:))
niezła masa, to u mnie też pewnie około tego bo podobnie idziemy

No z jednej strony cieszę się, że moja lekartka nie bagatelizuje problemów, a mam nadzieje, że jednak nie będzie tak źle. Dziękuje dziewczyny za wsparcie!

aniaczek dzidziuś teraz najważniejszy!
super ,że lekarka podchodzi do każdego tematu indywidualnie i z dużą ostrożnością.
daj znać co i jak jutro

reklama
Aniczek - powodzenia w szpitalu, oby wszystko sie dobrze skonczylo i obys nie musiala tam dlugo zostac

Ja w sobote mialam polowkowe badanie - Julek dobrze sie rozwija, wazy prawie 0,5 kg :) Mam zdjecie siusiaka z przyblizenia :) Jak mi sie uda to wieczorkiem cykne fote i Wam pokaze

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry