reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

ja w 14 tygodniu usłyszałam że chłopiec , ale po drodze inny lekarz rzucił hasłem że dziewczynka, moja lekarka upierała się że chłopiec no i był chłopiec ;)

reklama
Ja miałąm słabą kreseczkę na teście. Zrobiłam drugi- inny i to samo. Zrobiłam test w 25dc. Co o tym sądzicie czemu tak wcześnie mi wyszło??
Kiedy umówić sie do lekarza?? poprzedni zarodek nie rozwina się i dostałam okresu.Boje sie powtórki:(

ja poznałam płeć na USG połówkowym...

agacia, zrób dwa razy co 2-3 dni bete, zobaczysz czy przyrasta, a do lekarza jak chcesz zobaczyć serduszko to dopiero 7-8 tydzień, a potwierdzić to chyba po terminie @, ale nie polecam, bo potem jeszcze wiecej stresu czy za te 2 tygodnie zobaczysz serduszko...

Ja płeć poznałam dopiero w 21 tygodniu na dokładnym USG połówkowym. Wtedy nie było już żadnych wątpliwości, bo widać było dokładnie wszystko ;-)

eve82

Ja też w 13 tygodniu, na drugim Usg. Pewnie dlatego że w Szpitalu św. Zofii mieli bardzo dobry sprzęt. O razu lekarka powiedziała, że to chłopak a potem jeszcze 3 lekarzy to potwierdziło:) Też wiem że trudniej wykryć dziewczynkę niż chłopca, bo nic nie odstaje:-)

reklama
agacia84 -nie bylam u lekarza jeszcze, na razie tylko testy, na poczatku slaba kreska, pozniej juz wyrazna, bjawy -inne niz na miesiaczke, no i brak miesiaczki
maialm isc na usg w zeszlym tyg, czyli 4-5tydz. ale kolezanka powiedziala zeby odczekac, bo nic nie zobacze i szkoda kasy
wiec odczekam, zeby juz serduszko bylo
wlasnie, powiedzcie kiedy najlepiej pójsc zeby juz zobaczyc serduszko? :)

Do góry