reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

morfologię to mam OK. tylko raz w zyciu mi wyszła jajecznie, ale to po jelitówce było, 2 tygodnie póxniej znowu OK... i Bogu dzięki...

a o szyjkę moze zapytam, chociaż jak sobię przypomnę w jakim tempie się otwierała przy porodzie z Zosią, to chyba nie mam o co się bać... tfu, tfu, coby nie zapeszyć...

noelle, ja też mam wizytę 8...

reklama
Świetnie wieści, dziewczyny :tak:

Aniaczek - czy to tylko tak wygląda, czy Twój syn ma piękny, orli nos?;-)

Fiołkow chyba tylko tak wygląda ten nos bo na 4D wygląda całkiem inaczej z boku i z przodu, zresztą chyba nie ma po kim mieć takiego nosa. :tak:

Ja też nie wiem ile aktualnie ma moja szyjka, jak nie zapomnę zapytam 18.01. Ogólnie jestem po zabiegu i mam i tak bardzo krótką, ale ostatnio pytałam tylko jak tam szyjka i usłyszałam, że na razie nie ma się o co martwić.

Gosilek też idę 4. do lekarza.
a jakie masz przeczucie?
i powiedz coś więcej na temat wcześniej obowiązujacych zasad w szpitalu? to jakie istnieją , w których się pacjentce nie mówi?:sorry2:
ja mieszkam w Anglii wiec zasady tu inne a tym bardziej moim szpitalu gdzie najwiecej Arabek.. ze wzgledu ze usuwaly one masowo dziewczynki powstal zakaz mowienia plci dziecka, i nie patrzyli czy czarna czy biala, czy polka czy muslinka plci nei mowili , chyba ze w prywatnej przychodni,, tak bylo wieleee lat ale teraz zaostrzyli prawa aborcyjne wiec plec beda mowic, nie ma juz aborcji na widzimisie:no:

ja mieszkam w Anglii wiec zasady tu inne a tym bardziej moim szpitalu gdzie najwiecej Arabek.. ze wzgledu ze usuwaly one masowo dziewczynki powstal zakaz mowienia plci dziecka, i nie patrzyli czy czarna czy biala, czy polka czy muslinka plci nei mowili , chyba ze w prywatnej przychodni,, tak bylo wieleee lat ale teraz zaostrzyli prawa aborcyjne wiec plec beda mowic, nie ma juz aborcji na widzimisie:no:

masakra:szok:

Hej dziewczyny!!!
Byłam wczoraj u gina. Miałam mieć 4d ale lekarz odradził zrobienia i wydawania kasy niepotrzebnie ponieważ dzidzia zasłoniła buźkę raczkami. Może następnym razem się uda podglądnąć:) Zrobił mi zwykle usg i okazało się że będziemy mieć prawdopodobnie druga dziewczynkę:)

reklama
Do góry