reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

gratuluje dziewczyny udanych wizyt!!!!
wikki mala juz nie taka mala.kawalek ludzika juz z niej:)bardzo sie ciesze ze daje rade i goni :)
noirel a szyjka jaka dluga??trzymam oczywiscie kciuki za kolejne usg!

ja dzisiaj z rana porobilam zlecone badania i zaliczylam dentyste.tak wiec do przodu....:)

reklama
Gratuluje wszystkim udanych wizyt, maluszki są cudowne :happy2: Ja odliczam do poniedziałku, i mam nadzieje, że poznam płeć maluszka, i czy moje przypuszczenia co do synka się sprawdzą

Noelle1986
noirel a szyjka jaka dluga??trzymam oczywiscie kciuki za kolejne usg!

trzyma 3 cm,twarda i zamknięta,jak zejdzie do 2 cm to podszywamy

Dziewczyny gratulacje !!! Tak się cieszę że wszystko u Wszystkich na dobrej drodze :-)

Noelle własnie też byłam ciekawa co to znaczy krótka :) ja mam 38 mm i utrzymuję ;)

aż chyba normalnie gin zapytam jaka moja szyjka jest:) zawsze mówiła mi długa, twarda, zamknięta - wszystko ok:) ale nie wiem jak długa:p

kora - poziom żelaza możesz sprawdzić przez morfologię, na tych comiesięcznych badaniach krwi :tak:

Zastanawiam się, co będzie u mnie. Z Kubą przez 3 miesiące brałam żelazo, bo miałam bardzo niskie, a dodatkowo musiałam jeść same białe sery, mleko itp, bo miałam niski poziom albumin:dry:

co do szyjki to ja ostatnio prosilam o usg jak mi brzuch twadnial.wyszlo ze prawie 5 cm,wiec luzik. natomiast żelazo do du..y:/ Ale u mnie to norma.

Ciekawa jestem ile mała wazy:D Moze sie 8 na wizycie dowiem:D

reklama
Do góry