reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

a powiedzcie mi jak to jest z tymi "dodatkami" z usg 3D/4D bo słyszałam że można sobie nagrać filmik czy zrobić pocztówkę,ale to za pewne jest dodatkowo płatne?znalazłam w Warszawie dwa miejsca gdzie robią to usg 3D/4D cena jest 200zł ale nie ma informacji o dodatkach:(

reklama
czasami krzycza za płytę dodatkowe 50zl...u mnie jest za 150zł i filmik w cenie, z tym, ze koleżanka byla i całe badanie jest normalne usg(trwa ok8min) w tym wszystkie pomiary i narządy sa sprawdzane, a później na 3 min miała 3d/4d, ale i tak jest zadowolona

ja idę, zeby zobaczyc w trójwymiarze, upewnic się co do płci, żeby maż też mógł dziecię zobaczyc bo moj gin sobie nie życzy towarzystwa no i oczywiście po pomiary, chce sie zapisac na 15.01 zeby byc w tym terminie kiedy powinno się sprawdzic czy wszystko jest na swoim miejscu

Cześć dziewczynki,

Gratuluję wszystkim udanych wizyt oraz poznania płci.

Przepraszam, że tak późno piszę, ale na całe święta wyjechaliśmy do moich rodziców.

Wizytę u swojej Gin miałam 21.12.2012, poszłam z mężem, Gin stwierdziła, że połówkowe zrobimy w styczniu 18.01.2012, sprawdziła szyjkę, serduszko i wszystko ok, na pytanie o płeć pokazała coś dyndającego i powiedziała, jeżeli to nie jest pępowina to będą mieli Państwo synka, dla nas wciąż było to mało chcielibyśmy wiedzieć tak pewniej. Poleciało mi trochę żelazo, także dostałam receptę i mam łykać 2 razy dziennie, ble, a nie czuje się po tej tabletce zbyt dobrze.

Po świętach w Lublinie u rodziców stwierdziliśmy, że pójdziemy sobie na USG 3D/4D bo tam jest więcej wyspecjalizowanych gabinetów niż w mieście w którym mieszkamy. Gin pomierzył wszystko dokładnie i serduszko ok, główka, mózg, kręgosłup i inne ważne rzeczy również. Dzidzia jest o 5 dni młodsza niż według OM, ale Gin pytał się mnie ilu dniowe miałam cykle i że wszystko jest w porządku. W trakcie pyta się czy chcemy znać płeć, a my, że oczywiście, więc mówi : JEST FUJARKA I SĄ JAJKA :) Czyli moje przeczucia co do płci się sprawdziły. Mamy piękne zdjęcie synka od dołu, który pokazał się w całej swojej okazałości:-)

Dostaliśmy wydruk kilku zdjęć oraz chyba 4-5 filmików, jest taki piękny, już jestem zakochana po uszy!

Aniaczek - gratki;) Wklej fotki , fujarki tez - chetnie porownam ze swoja fotka, bo tez jakos ciagle niedowierzam, ze bede miec synka i mysle czy to nie pepowina miedzy nogami;D Mam nadzieje ze na 3d 11.01 moje watpliwosci zostana do konca rozwiane;D

Ok, wklejam siusiaka i jedno takie z boku, później postaram się wkleić twarzyczkę z 4D
fujarka i jajka.jpgIMG_20121227_1_1.jpg

aniaczek super!!gratulacje!!
hmmm.. patrzac na zdjecie Twojego szkraba to ja faktycznie bede miec córe:D tez porownuje jeszcze zdjecia bo niedowierzam;D

Też się upewniłam, że dziewuszka fika pod moim sercem :tak:
Choć gdzieś podświadomie i tak dopiero po 3d się całkowicie uspokoję :-D

reklama
Do góry