reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
jestem!!!
Melduje sie po usg!!! dzieciatko zdrowe:serce,mozg,nerki,watroba,zoladek ,rączki,nozki,pepowina,lozyzko -wszystko tak jak byc powinno!!

Troche to trwalo,bo ciezko bylo naklonic dzieciatko do wspolpracy:D Waga 410g.Wiec inna waga niz na poranny usg ale to malutkie roznice.zupelnie bez znaczenia.

A to....Nasza córkA!!!!

nIE CHLOPIEC TYLKO dziewczynka!!!!aaaaaaaa!!!!!!!!!!!!1

Zapominajko !!!śmiej sie smiej;D Ja tam gębe rozdziawilam,jakbym uslyszala ze trojaczki beda:D No przeciez ...co?? Szymus mial byc!! A tu takie jaja;D a raczej ich brak. szok:D Ale sie ciesze:D Wazne ze zdrowe:D

Dziecko z Niespodzianką :-D

Mam taką znajomą z pracy, która walczyła z różnymi chorobami przewodu pokarmowego. Badali ją, diagnozowali i nic nie mogli na to, że kobita wymiotuje, słania się, skarży na ból itp.
W końcu ją do szpitala skierowali. Zrobili usg, a tam lekarz jej mówi. Gratuluję, będzie pani miała córeczkę :-D

Ona to musiała być w szoku. Nie skapczyła się gwiazda, do 17 tygodnia :-D

wow niezła, faktycznie zdarzają się takie przypadki, ale aż do 17 tygodnia? hah dobra jest. W sumie to ma swój plus przynajmniej nie stresowała się przez te początki, czyli do 3 miesiąca kiedy ryzyko poronienia jest takie duże.

Haha zapominajka ale opcja!!!:D

Noelle gratuluje!!! Źle wywróżyłam. To jak Ty chciałaś syna to może Ci oddam bo ja marzyłam o córuni:-D

A innym dziewczynom też gratuluje. Biedna jesteś citrus że jeszcze musisz czekać...

reklama
Do góry