reklama
Aia a ile ci wagowo wyszła? Błonce sporo baba, a wy terminowo identycznie :-)
Lekarz nie bardzo chciał określać precyzyjnie wagę, ale orzekł, że mała nieduża...Tuszę, bazując na ostatnim pomiarze z 35 tyg., że koło 3000 z małym haczykiem ma.
ilovesummer
Fanka BB :)
Aia mówiłam, że dzidzia się odwróci !!!!!!!!!!!!! gratulacje My jesteśmy praktycznie na tym samym etapie ciąży i postęp jak widzę taki sam
weronkazzz
tulęTolę
Aia super! mały sprytek z tej Twojej Marysi
a ja mam jutro wizytę, i juz sie doczekac nie moge, bo od dwoch dni mam takie wodniste podbarwione na bezowo/ciemnozolto uplawy. a moze to lekkie za przeproszeniem podsikiwanie, nie wiem. ale mnie to martwi troche. jakies pomysly co to moze oznaczac?
a ja mam jutro wizytę, i juz sie doczekac nie moge, bo od dwoch dni mam takie wodniste podbarwione na bezowo/ciemnozolto uplawy. a moze to lekkie za przeproszeniem podsikiwanie, nie wiem. ale mnie to martwi troche. jakies pomysly co to moze oznaczac?
weronkazzz
tulęTolę
moze nawet wkladke jej pokaze...
staram sie nie nakrecac, ale wlasnie pierwszy raz wyraznie poczulam napor glowki na szyjke macicy. coraz czesciej mam bole jak na okres, a teraz jeszcze takie klucie, kluj kluj kluj...
ehh, czy tak wyglada 9 miesiac?
staram sie nie nakrecac, ale wlasnie pierwszy raz wyraznie poczulam napor glowki na szyjke macicy. coraz czesciej mam bole jak na okres, a teraz jeszcze takie klucie, kluj kluj kluj...
ehh, czy tak wyglada 9 miesiac?
weronkazzz
tulęTolę
Weronika jeszcze nie możesz wstać, schylać się, spać, puchnie wszystko i takie tam..
a to w zasadzie juz znajomy repertuar. choc pospac to mi sie ostatnio udalo trzymajcie kciuki za jutrzejsza wizyte
jjustyna a co takie bakterie znacza? zapalenie? zakazenie? jest sie czym martwic?
reklama
Agnes92
Fanka BB :)
Weronka to zalezy.Ja juz mialam dosyc mocne skorcze i bole jak na@,myslalam ze bedzie juz tylko gorzej a tu od kilku dni cisza. Ale wydaje mi sie ze lepiej byc aktywna, duzo sie ruszac, spacery itp.bo jak juz sie rozleniwi to trudno nawet wstac