reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
gratuluję udanych wizyt :)
ja też jestem po :) wyniki dobre, no może ciut za niska hemoglobina. wszystko zamknięte i wysoko :) następna wizyta 5 lipca, no i mogę dalej pracować:-) a usg mam 12 czerwca

jjustyna gratuluje dobrych wieści. Ale jakoś rzadko masz te wizyty! Przecież do 5 lipca to ponad miesiąc czasu. Zawsze tak miałaś? Niby wizyty teraz pod koniec powinny być częstsze chociaż to nie zawsze, ale wydaje mi się że 4 tygodnie to max.

jjustyna, gratulacje :-). Oj jak ja Ci zazdroszczę, że możesz jeszcze z czystym sumieniem pracować :-(. Ale następna wizyta coś strasznie późno... No chyba, że to USG jest traktowane jako taka prawie wizyta. W sumie to chyba wystarczy takie zabezpieczenie, bo gdyby się coś (odpukać) działo, to na USG wyjdzie.

Gratuluje dziewczynki:-) Ja mam teraz 5, 22, 6, 20, a potem w sierpniu to powiedział, że się zobaczy jak będzie potrzeba to nawet co parę dni i zależności od rozwoju wydarzeń. Teraz wizyty długie będą bo każda z ktg jeszcze, więc 2 h nie moje w gabinecie.

też myślałam że będą częstsze. koleżanka chociaż chodziła do innego gin i też była zdziwiona że na początku chodziła częściej niż pod koniec ciąży.
przerwa 5 tygodni ale po środku usg także się nie martwię

ja mam też co 3 tygodnie, wiec następna 20.06 a w międzyczasie 15.06 USG to które się robi między 30 a 32 tyg

asiaaa, dlaczego Ty masz ktg?? ja też chce! a mi moje lekarka powiedziala ze moze po 36tyg zrobimy :-(
ja mam wizyte 13czerwca, to jakies 3tyg beda od poprzedniej, a potem to dopiero 10lipca, bo wczesniej sie nie dalo... a potem to juz polozna uznala ze moze nawet nie zdaze przyjsc wiec mnie nie zapisywala juz

reklama
Dziewczyny my po wczorajszym USG zadowoleni- za 2 tyg wizyta normalna.

Kolejny raz były rozłożone nogi więc potwierdziła się dalej Amelka, która waży 1340 g, wszystko wporządku bez zastrzeżeń, Wody płodowe w normie, ułożyła się już główką w dół z czego się bardzo ciesze:-D:-D Buzki niestety ani razu nie zobaczyliśmy, bo mam łożysko na przedniej scianie i mała się chowa.

justyna gratulacje wizyty;-)

Do góry