Agnes92
Fanka BB :)
ja rowniez gratuluje udanych wizyt:-) i tzymam kciuki za przyszle wizyty:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehehe same dobre wiesci super, ze dzieciaczki duze i zdrowiutkie usmialam sieHej dziewczynki
Miałam dziś kontrolne USG.
Wszystko ok.
Chłopak 1450 waży, dziewczynka 1350. Jest drobniejsza niż chłopak, ale wszystko w normie. Nadal mają głowy pod moimi żebrami, z tym że chłopak siedzi po turecku na moim pęcherzu a dziewczynka trzyma nogi na głowie brata... jakaś akrobatka rośnie
Torbiel w główce synka się wchłonęła i po niedomykalności zastawki trójdzielnej też już nie ma śladu.
Ulżyło mi, cieszę się że rosną. Teraz idą w masę i liczę że za 3 tygodnie osiągną 2 kg
hehehe a co bedzie pokazywal ale super hehehewizyta udana 1256g waży już Junior szyjka ok 40 mm
a najlepsze było jak Pani dr chciała nam buzie pokazać a mały zasłonił rączką i Pani dr mówi poczekamy może pokaże, a on na to dwa razy ręką przywalił w miejsce gdzie dotykało USG to sobie darowała bo aż poczuła, wiec w zamian pokazała nam ptaszka