reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
wizyta udana:) 1256g waży już Junior:) szyjka ok 40 mm :)
a najlepsze było jak Pani dr chciała nam buzie pokazać a mały zasłonił rączką i Pani dr mówi poczekamy może pokaże, a on na to dwa razy ręką przywalił w miejsce gdzie dotykało USG :p to sobie darowała:) bo aż poczuła, wiec w zamian pokazała nam ptaszka:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki
Miałam dziś kontrolne USG.
Wszystko ok.
Chłopak 1450 waży, dziewczynka 1350. Jest drobniejsza niż chłopak, ale wszystko w normie. Nadal mają głowy pod moimi żebrami, z tym że chłopak siedzi po turecku na moim pęcherzu a dziewczynka trzyma nogi na głowie brata...:szok: jakaś akrobatka rośnie :-D
Torbiel w główce synka się wchłonęła i po niedomykalności zastawki trójdzielnej też już nie ma śladu.
Ulżyło mi, cieszę się że rosną. Teraz idą w masę i liczę że za 3 tygodnie osiągną 2 kg :-D

Sopelek jakie dobre wiadomości!!! Super!! Dzieciaczki naprawdę ładnie rosną! Wagę mają taką jak pojedyncze dzieciaczki w tym okresie więc bardzo ładnie. Tylko Tobie musi być już ciężko bo jakby nie patrzeć nosisz w sobie taki ciężar jak my będziemy nosiły za 9-10 tygodni. No i najważniejsze że po tych nieprawidłowościach już nie ma śladu. Obyś jak najdłużej wytrzymała.

Hej dziewczynki
Miałam dziś kontrolne USG.
Wszystko ok.
Chłopak 1450 waży, dziewczynka 1350. Jest drobniejsza niż chłopak, ale wszystko w normie. Nadal mają głowy pod moimi żebrami, z tym że chłopak siedzi po turecku na moim pęcherzu a dziewczynka trzyma nogi na głowie brata...:szok: jakaś akrobatka rośnie :-D
Torbiel w główce synka się wchłonęła i po niedomykalności zastawki trójdzielnej też już nie ma śladu.
Ulżyło mi, cieszę się że rosną. Teraz idą w masę i liczę że za 3 tygodnie osiągną 2 kg :-D
hehehe same dobre wiesci :) super, ze dzieciaczki duze i zdrowiutkie :) usmialam sie :)

wizyta udana:) 1256g waży już Junior:) szyjka ok 40 mm :)
a najlepsze było jak Pani dr chciała nam buzie pokazać a mały zasłonił rączką i Pani dr mówi poczekamy może pokaże, a on na to dwa razy ręką przywalił w miejsce gdzie dotykało USG :p to sobie darowała:) bo aż poczuła, wiec w zamian pokazała nam ptaszka:p
hehehe a co bedzie pokazywal :) ale super :) hehehe

dziewczynki gratuluje Kochane, nie ukrywam, ze Wam zazdroszcze tylu usg :(
nam pozostalo tutaj w uk juz tylko czekac :)

Milionka, Sopelek, gratuluję Wam udanych wizyt i dobrych wieści. Dzieciaczki Wasze rozwijają się fajnie, rosną, a to jest najważniejsze :-D

reklama
Do góry