reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza :)

Kciuki zaciśnięte za Ciebie Juditka właściwie non stop :-D przy tych wizytach co tydzień
Gratuluję wszystkim, które wiedzą już co pod sercem noszą (wysyłajcie mi na priv info to Wam do tebeli naszej wpiszę ;-))

Dziś wizyta o 16.40 mam nadzieję, ze moja kruszynka ma się dobrze bo ruchy jakoś osłabły ale chyba na tym etapie to normalne więc poki co się nie stresuję. Połówkowe 29.03 i mam wtedy nadzieję już na 100% potwierdzić płeć :tak:

reklama
Dziewczyny ja bylam w piatek na wizycie, wszystko dobrze. Mialam mierzona szyjke i dosc ogolne USG, niestety dzidzia sie odwrocila i nie bylo widac kim jest :) Ale wazy juz 205 g :)

moje kochane, dzikeuje za kciuki! wszystko ok! szyjka dluga i zamknieta. dzidziulek odwrocony tylem, wiec nie poznalismy plci.
Obwod glowki 134mm. Rosnie pieknie ;)

kakakakrolina jak u Was? pozdrawiam!

Ja też po wizycie - wszystko ok, dzidziuś rośnie, serduszko bije, szyjka, macica, łożysko ok.
U mnie tez maluch tak się ułożył - zwinął w kłębek - że nic na temat płci nie wiadomo.
następna wizyta 30.03 i wtedy będę miała połówkowe :-)

reklama
a to mamy uparte te dzieciaczki ze nie chcą pokazać co mają między nóżkami :baffled: ciekawe czy bedzie jakaś kobietka co w ogóle nie pozna płci az do porodu :-p mam nadzieje ze to nie bede ja :-D

Gratuluje udanych wizyt :)

Do góry