reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
Masz rację cornelka ja też bardzo lubię ten wątek! Super się czyta te dobre wieści, to tak pozytywnie nastraja i dodaje otuchy.

Sopelek, jukix gratuluje wizyt!!! Najważniejsze że wszystko jest w porządku. Sopelek trzymam kciuki za piątkową wizytę. Do dr. Kalinki idziesz tak? Ciekawa jestem Twojej relacji. Zamierzasz do niego chodzić do końca ciąży czy to tak na konsultację tylko? A na nfz gdzie chodzisz??

Sopelek, jukix gratuluje wizyt!!! Najważniejsze że wszystko jest w porządku. Sopelek trzymam kciuki za piątkową wizytę. Do dr. Kalinki idziesz tak? Ciekawa jestem Twojej relacji. Zamierzasz do niego chodzić do końca ciąży czy to tak na konsultację tylko? A na nfz gdzie chodzisz??

Idę na konsultację, ale też z nadzieją, że może nie będę musiała dalej szukać specjalisty i poprowadzi ciążę już do końca..a jak nie to poszukam dalej.
Na NFZ chodzę do poradni w Madurowiczu dr Gała. Sympatyczna, ale złości mnie, że nie ma USG na miejscu i w sumie wizyta nic nie wnosi poza zwolnieniem lekarskim i dobrym samopoczuciem po miłym potraktowaniu :-D

jukix i sopelek gratuluje udanych wizyt:) sopelek życze żebyś znalazła dobrego ginka ktory już do końca poprowadzi ciąze:)
a ja wczoraj na tej przyspieszonej wizycie dostalam lekarstwa na te moje dolegliwości, na szczescie to nic groźnego, lekarz mówił ze dość czesto zdarzaja sie takie zapalenia w czasie ciązy...
i co najlepsze, zrobił mi takze doktor usg i co sie okazało....ze to chłopak:), tak był ustawiony że dobrze było widać jego klejnoty!:) fajnie juz znać płeć:) bedzie Filipek:) teraz czekam na piersze ruchy dzidziusia i na badanie połówke genetyczne koncem marca:)
czeka na kolejne relacje wizyt, barrdzo przyjemnie się czyta Was dziewczyny:)

dorotak to trzymam kciuki:) może też dowiesz się czy to dziewczynka czy chłopiec? TY już masz parke:) masz jakieś przeczucia co to bedzie? dolegliwości w tej ciąże podobne do którychś z poprzednich ciąż?

No zobaczymy jak z tym usg, bo w planach go nie ma :-(, ale może akurat gin zrobi.
Jeśli chodzi o płeć to w obecnej sytuacji jest mi to zupełnie obojętne, nie mam żadnych przeczuć, a poprzednie ciąże były bardzo podobne, wiec ciężko mi cokolwiek wywnioskować, nawet brzuch miałam taki sam, żadnych konkretnych zachcianek, smaków, te same objawy ciążowe :baffled:.

reklama
Do góry