reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza :)

Dziewczynki, cieszę się, że nadal jesteśmy tutaj razem i zobaczycie, dobrniemy do końca! ani mi się ważcie wykruszać! to Wasz obowiązek dbać o siebie i trwać w tych nerwach z nami! ;P

reklama
Uff, i po wizycie. Przepraszam, że nie napisałam nic wczoraj, na gorąco, ale nie miałam już siły. Nerwy wypompowały ze mnie wszystką energię:tak:
Szczęśliwie wszystko w porządku. Mała (znowu ukazała się jako Ona :tak:) rozbrykana strasznie, nie dawała się pomierzyć, wierzgała syrkami i łapkami jak opętana:-D Całym ciałkiem rozkosznie fikała, cudowny widok!!! Nasza kruszynka ma 13 cm i waży ok 200g. Ależ one niesamowicie szybko rosną! Serduszko bije miarowo - 155/min:-). Łożysko na ścianie przedniej. Wiek wg USG się idealnie zgrał z suwaczkiem ;-)
Następna wizyta 28 marca...Dopiero:confused2:

Ostatnia edycja:
gratuluję kochane wszystkich udanych wizyt :) maluszkI rosną jak na drożdzach :) niedługo u niektórych bedzie połówka :) a potem juz z górki :-d

Gratuluję udanych wizyt, fajnie się czyta jak te dzidzie coraz większe :-)

Aia woow, 13 cm - kawał "baby" ;-) no i kolejny raz gratuluję córeczki, już raczej nie ma szans by się zmieniło :-)

Ilona
a ty gdzie się podziewasz? już myślałam, ze od nas całkiem uciekłaś na jakieś inne forum :-p

Aia gratuluje dużej "baby" :-) fajnie że taka ruchliwa :-) ciekawe czy potem też jej tak zostanie.
Moje dziecię na ostatniej wizycie było trochę leniwe i nie chciało się przekręcać. Ciekawe co zaprezentuje mi dzisiaj.

Ilona no właśnie gdzie Ty się podziewałaś??? Co tam u Ciebie słychać i u Twojego maluszka????

kochane ja ciągle jestem z Wami, podczytuje Was ciągle ale teraz to jakoś mi sie cięzko do Was wkręcić, znacie sie juz bardzo dobrze a ja taka z boku bym była :-p
U mnie wszystko dobrze :) maluszek jest sliczny, byłam w walentynki na wizycie, ale nie dało rady zobaczyć płci wiec nadal w nieświadomości żyję, ale ogólnie OK :) wazy 139 gram a raczej ważyło tydzien temu, tętno 140, wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze :)

reklama
Do góry