reklama
Uff, i po wizycie. Przepraszam, że nie napisałam nic wczoraj, na gorąco, ale nie miałam już siły. Nerwy wypompowały ze mnie wszystką energię
Szczęśliwie wszystko w porządku. Mała (znowu ukazała się jako Ona ) rozbrykana strasznie, nie dawała się pomierzyć, wierzgała syrkami i łapkami jak opętana Całym ciałkiem rozkosznie fikała, cudowny widok!!! Nasza kruszynka ma 13 cm i waży ok 200g. Ależ one niesamowicie szybko rosną! Serduszko bije miarowo - 155/min:-). Łożysko na ścianie przedniej. Wiek wg USG się idealnie zgrał z suwaczkiem ;-)
Następna wizyta 28 marca...Dopiero
Szczęśliwie wszystko w porządku. Mała (znowu ukazała się jako Ona ) rozbrykana strasznie, nie dawała się pomierzyć, wierzgała syrkami i łapkami jak opętana Całym ciałkiem rozkosznie fikała, cudowny widok!!! Nasza kruszynka ma 13 cm i waży ok 200g. Ależ one niesamowicie szybko rosną! Serduszko bije miarowo - 155/min:-). Łożysko na ścianie przedniej. Wiek wg USG się idealnie zgrał z suwaczkiem ;-)
Następna wizyta 28 marca...Dopiero
Ostatnia edycja:
kakakarolina
Fanka BB :)
Aia zobaczysz, że zleci jak z bicza. Super, że mała taka duża już
Wszystkim gratuluję udanych wizyt
Wszystkim gratuluję udanych wizyt
cornelka
Gratuluję udanych wizyt, fajnie się czyta jak te dzidzie coraz większe :-)
Aia woow, 13 cm - kawał "baby" ;-) no i kolejny raz gratuluję córeczki, już raczej nie ma szans by się zmieniło :-)
Ilona a ty gdzie się podziewasz? już myślałam, ze od nas całkiem uciekłaś na jakieś inne forum
Aia woow, 13 cm - kawał "baby" ;-) no i kolejny raz gratuluję córeczki, już raczej nie ma szans by się zmieniło :-)
Ilona a ty gdzie się podziewasz? już myślałam, ze od nas całkiem uciekłaś na jakieś inne forum
dorotak
Danuś - fajnie że dałaś info, bo wcześniej się zastanawiałam co u Ciebie
-Aia- pięknie dzidzia rośnie, już 13cm wow
-Aia- pięknie dzidzia rośnie, już 13cm wow
miałam o to samo zapytać Ilonę )Ilona a ty gdzie się podziewasz? już myślałam, ze od nas całkiem uciekłaś na jakieś inne forum
marcia331
Aia gratuluje dużej "baby" :-) fajnie że taka ruchliwa :-) ciekawe czy potem też jej tak zostanie.
Moje dziecię na ostatniej wizycie było trochę leniwe i nie chciało się przekręcać. Ciekawe co zaprezentuje mi dzisiaj.
Ilona no właśnie gdzie Ty się podziewałaś??? Co tam u Ciebie słychać i u Twojego maluszka????
Moje dziecię na ostatniej wizycie było trochę leniwe i nie chciało się przekręcać. Ciekawe co zaprezentuje mi dzisiaj.
Ilona no właśnie gdzie Ty się podziewałaś??? Co tam u Ciebie słychać i u Twojego maluszka????
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
kochane ja ciągle jestem z Wami, podczytuje Was ciągle ale teraz to jakoś mi sie cięzko do Was wkręcić, znacie sie juz bardzo dobrze a ja taka z boku bym była
U mnie wszystko dobrze maluszek jest sliczny, byłam w walentynki na wizycie, ale nie dało rady zobaczyć płci wiec nadal w nieświadomości żyję, ale ogólnie OK wazy 139 gram a raczej ważyło tydzien temu, tętno 140, wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze
U mnie wszystko dobrze maluszek jest sliczny, byłam w walentynki na wizycie, ale nie dało rady zobaczyć płci wiec nadal w nieświadomości żyję, ale ogólnie OK wazy 139 gram a raczej ważyło tydzien temu, tętno 140, wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze
reklama
dorotak
Ilona jakie tam z boku! od początku jesteś tu z nami i masz się odzywać Cieszę się że wszystko jest ok