reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza :)

Dziewczynki, cieszę się, że nadal jesteśmy tutaj razem i zobaczycie, dobrniemy do końca! ani mi się ważcie wykruszać! to Wasz obowiązek dbać o siebie i trwać w tych nerwach z nami! ;P

reklama
Uff, i po wizycie. Przepraszam, że nie napisałam nic wczoraj, na gorąco, ale nie miałam już siły. Nerwy wypompowały ze mnie wszystką energię:tak:
Szczęśliwie wszystko w porządku. Mała (znowu ukazała się jako Ona :tak:) rozbrykana strasznie, nie dawała się pomierzyć, wierzgała syrkami i łapkami jak opętana:-D Całym ciałkiem rozkosznie fikała, cudowny widok!!! Nasza kruszynka ma 13 cm i waży ok 200g. Ależ one niesamowicie szybko rosną! Serduszko bije miarowo - 155/min:-). Łożysko na ścianie przedniej. Wiek wg USG się idealnie zgrał z suwaczkiem ;-)
Następna wizyta 28 marca...Dopiero:confused2:

Ostatnia edycja:
gratuluję kochane wszystkich udanych wizyt :) maluszkI rosną jak na drożdzach :) niedługo u niektórych bedzie połówka :) a potem juz z górki :-d

Gratuluję udanych wizyt, fajnie się czyta jak te dzidzie coraz większe :-)

Aia woow, 13 cm - kawał "baby" ;-) no i kolejny raz gratuluję córeczki, już raczej nie ma szans by się zmieniło :-)

Ilona
a ty gdzie się podziewasz? już myślałam, ze od nas całkiem uciekłaś na jakieś inne forum :-p

Aia gratuluje dużej "baby" :-) fajnie że taka ruchliwa :-) ciekawe czy potem też jej tak zostanie.
Moje dziecię na ostatniej wizycie było trochę leniwe i nie chciało się przekręcać. Ciekawe co zaprezentuje mi dzisiaj.

Ilona no właśnie gdzie Ty się podziewałaś??? Co tam u Ciebie słychać i u Twojego maluszka????

kochane ja ciągle jestem z Wami, podczytuje Was ciągle ale teraz to jakoś mi sie cięzko do Was wkręcić, znacie sie juz bardzo dobrze a ja taka z boku bym była :-p
U mnie wszystko dobrze :) maluszek jest sliczny, byłam w walentynki na wizycie, ale nie dało rady zobaczyć płci wiec nadal w nieświadomości żyję, ale ogólnie OK :) wazy 139 gram a raczej ważyło tydzien temu, tętno 140, wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze :)

reklama
Do góry