reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
Już kochane uzupełniam informacje wizytowe. Wszystko ok. dzidziuś i macica rośnie, serduszko bije. No ale się zagadałyśmy z gin na tym usg i zapomniałam zapytać ile mierzy i takie tam ale widziałam, ze mierzy i mówi, że wszystko ok. Nawet się zapomniałam zapytać jakie mam badania zrobić? Co się robi na następną wizytę wiecie?
Może tylko morfologię zrobię. A i młody spał nie dało się go dobudzić więc nic nie pomierzone. Więc usg z mierzeniem 6.02
Ale uspokoiłam się wczoraj że tam jest i rośnie:tak:

morfologia i mocz i np cukier robie ja:-) następną wizyte mam dopiero za 4tyg a od 1lutego biorę L4 pan Doktor się ucieszył ze będę odpoczywac tylko ze kompletnie nic się nie zmieni:-)

dobrze słyszec ze kolejne dzieciątka zdrowo rosną.

pozdrawiam

karolina, anikaa super ze dzieciaczki tak ślicznie rosną:) bardzo sie cieszę !!!!!!!!!!! :-D Ja mam wizytę co ok 3-4 tyg, i teraz dostałam tylko mocz bo ta nerka boli i czesto siusiam, ale nic innego nie dostałam pewnie jak bede w Walentynki to mi juz da krew !!!!!!!!!

ja dziś po raz kolejny widziałam dzidziusia. i mam kolejna płytkę z USG. Pod koniec ciąży pewnie będę miala niezłą kolekcję tych płytek. Dzidzius ma już 6.5 cm wzrostu, macha rączkami i dziś był nawet dość ruchliwy. Jutro mnie czeka endo. Przez te 3 miesiące z hakiem byłam więcej razy u lekarzy niż przez ostatnie 5 lat hehe.

reklama
Do góry