reklama
Licząc od ostatniej miesiączki. Ale ja mam cykle 28 dni.Ty jesteś wg lekarzy w 8 tyg (i to na początku) , ale tak naprawdę biorąc pod uwagę późną owulacje to ciąża jest młodsza. Zdarza się, że zarodek pojawia się nawet w 8 tyg. nic tu sie nie rozstrzygnie...trzeba czekać na wyniki, albo wybrać się na kolejne USG. No i być dobrej myśli...
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
asia Ja Ci radzę jedno, nie licz sobie na kalkulatorkach tylko licz ile ma faktycznie ciąża, dla mnie ma ona ok 4 tyg od zapłodnienia czyli jak to lekarze potem liczą ok 6 tyg dziś !!!!!!!!!!!!!!!!! a nie jak mówisz 8 tydzien, bo owu nie miałaś w 14 dniu cyklu tylko minimum w 22 dniu, a moze nawet i 24 dniu, bo plemniczki sobie pare dni mogą poczekać na jajo !!!!!!!! ( u mnie sex był 2 dni przed owu ) dodajesz sobie 14 dni fazy lutealnej czyli @ powinnaś dostać ok 26 grudnia jakbyś nie zaszła !!!!!!!!! a kiedy test robiłaś w ogóle ??????????????
nie mysl tak o tym bo według moich obliczen to jest 6 tydzien wiec nie zawsze widać zarodek, a np za 2 dni juz bedzie płód i serdunio jak to było u mojej znajomej, 2 dni a taka różnica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! głowa do góry
nie mysl tak o tym bo według moich obliczen to jest 6 tydzien wiec nie zawsze widać zarodek, a np za 2 dni juz bedzie płód i serdunio jak to było u mojej znajomej, 2 dni a taka różnica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! głowa do góry
Asia, ja też myślę, że będzie dobrze Bo dziś jest dobry dzień
Ja się melduję po usg Dziękuję za wszystkie kciuki!
SERDUCHO BIJE aż się całe ciałko trzęsło 134 uderzenia na minutę. Maluszek ma już prawie 9 mm! Z pomiarów wychodzi co prawda 6w6d (według OM 7w3d), ale te uśrednione normy liczą chyba owulację ok. 14 dnia, a ja miałam ok. 17, więc jest ok Poza tym to się może jeszcze wszystko powyrównywać, a taka różnica to żadna różnica
No i najważniejsze - krwiak się znacząco zmniejszył! Trzeba było mocno poszukać, żeby go znaleźć. UFF!!!... Co prawda dalej abstynencja, oszczędny tryb życia i duphaston, ale teraz już jestem prawie pewna, że krwiak się po prostu wchłonie. Mamy pozwolenie na ferie w górach, więc żyjemy sobie normalnie
Pierwsza bitwa w życiu Maluszka już prawie wygrana! Następnym razem zobaczymy się za 4 tygodnie
Ja się melduję po usg Dziękuję za wszystkie kciuki!
SERDUCHO BIJE aż się całe ciałko trzęsło 134 uderzenia na minutę. Maluszek ma już prawie 9 mm! Z pomiarów wychodzi co prawda 6w6d (według OM 7w3d), ale te uśrednione normy liczą chyba owulację ok. 14 dnia, a ja miałam ok. 17, więc jest ok Poza tym to się może jeszcze wszystko powyrównywać, a taka różnica to żadna różnica
No i najważniejsze - krwiak się znacząco zmniejszył! Trzeba było mocno poszukać, żeby go znaleźć. UFF!!!... Co prawda dalej abstynencja, oszczędny tryb życia i duphaston, ale teraz już jestem prawie pewna, że krwiak się po prostu wchłonie. Mamy pozwolenie na ferie w górach, więc żyjemy sobie normalnie
Pierwsza bitwa w życiu Maluszka już prawie wygrana! Następnym razem zobaczymy się za 4 tygodnie
reklama
krolcia
Fanka BB :)
Ewcia zaglądałam tu do Was codziennie w nadzieji na wieści. Doczekałam się. Gratuluję! Super, że wszystko idzie ku lepszemu!:-) Pozdrawiamy z chłopakami.