reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
asia ja bym sie wybrała do innego lekarza, człowiek jest mylny i sprzęt nie zawsze jest taki wspaniały, !!!!!!!!!!!!!!!! no ja bym tak zrobiła, jak u mnie było coś nie tak to wybrałam sie do innego tym razem prywanie i było wszystko jasne!!!!!!

Tak liczę i liczę. Wczoraj zaczął się 8 tydz. Czyli skończył się 7. Odejmujemy jeden tydzień bo wiemy, że owu miałam później. Więc ciąża ma skończone 6 tyg. Tak? Tym bardziej dziwie się lekarzowi, ze tak pochopnie to ocenił...
Może nie wyrok, ale już Cię nastraszył.

asia ale co Ci szkodzi iśc jeszcze skonsultować to z innym lekarzem?????????? no nie wiem , zrobisz jak chcesz ale tylko siedzisz i myslisz i sie denerwujesz !!!! wiec moze warto ???????? a kiedy byłaś na usg ???????? nawet 2-3 dni robią straszną różnicę !!!!!!!

Ale mowilam mu o ostatnim okresie, o dacie wspolzycia i mowil,ze to co widzi nie pasuje mu do zadnej z tych dat....No coz czekam na bete... Z jednej strony dobrze, ze przygotowal na kazda opcje...

Szperalam, ale mozliwa data jest jedna...

Od dwoch cykli mialam jakies zaburzenia... Okres spoznial mi sie o jakies 2 tygodnie, wiec moj cykl sie wydluzyl...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry