reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza :)

Asia pisały Ci dziewczyny wyraźnie, że plemniki nawet jak jest ich mało mogą być silne i czekać na jajeczko. Nigdy nie znasz na 100% daty zapłodnienia naturalnego. Jest mnóstwo powodów dla których ciąża może być mała, a zdrowa. Kruszki próbuje Cie pocieszyć i to dobrym argumentem, ale Ty chyba nie chcesz wierzyć...

reklama
IFENA ale wspolzylam tylko raz, wlasnie tego 12, wiec na pewno nie bylo to wczesniej ( tak jak. wg. kalkulatora 5 grudnia, bo mialam dluzsze cykle ). Poza tym nie jestem zalamana i nie szukam pocieszenia, napisalam, bo myslalam,ze ktos mial podobnie... :) Jestem dobrej mysli i cierpliwie czekam na bete... :)

hmmmmmmmmm skoro 12 grudnia sie kochaliście to owu mogła być ok 12 grudnia na przykład to teraz jestes w 6 tygodniu ciąży !!!!!!!!!!!!! bo dodałam 2 tyg jak to lekarze dodają !!!!!!!!!!!!! a w 6 tyg nie widać jeszcze zarodka, (przeważnie )
dziewczyny czy ja coś juz pomieszałam czy dobrze myslę ???????????????????????????????????

Ale lekarze biora pod uwage wiek ciazy , a nie "zarodka". Nawet jesli wiedza, ze od zaplodnienia minelo 6 tygodni, to i tak wg. nich ciaza trwa 8....

Ilona dobrze myślisz :)
Asia u mnie zarodek pojawił się bardzo późno mimo, że znałam przybliżony termin zapłodnienia. Po prostu nie spieszył się. A potem bardzo szybko nadrobił.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry