reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza :)

ja tez po wczorajszej wizycie jestem:-) bobas i serce jak dzwon:-) ma juz 3cm i tak fajnie kiwał głową i rączkami machał:-)
torbiel zmniejszyła się z 5cm na 2,5cm więc jest spora poprawa, dostalismy zielone swiatło na sex:rofl2: uff 4 tyg bez to jakas paranoja hihihi
mam nadal luteine dopochwowo, nie muszę juz brac dodatkowo duphastonu co za szczescie bo cholernie drogie to jest!
następne wizyta za 3tyg i będę miec test PAPP-a robiony....

reklama
sempe, a czy Ty masz może torbiel na jajniku? Ja tez mam i przez to mam wiele obaw. Dzisiaj na wizycie dowiem się czegoś więcej, to może się uspokoję, ale lepiej żeby jej wcale nie było.

KaMilka super z tym krwiakiem. Ciesze się że go nie ma ;-)https://www.babyboom.pl/forum/members/3timeangel-109640.html
3timeangel mój też na początku nie chciał bobasowi gmerać usg
Marcia331 trzymam kciuki żeby wszystko było ok
Sempe super wiadomość 3cm gigant :tak:

Ja po wczorajszej wizycie jakiegoś takiego spokoju nabrałam. Mój ma dopiero 1,5 cm ale i tak fajnie się go oglądało. Serduszko idealnie 181 uderzeń na minutę. Dostałam kartę ciąży następna wizyta za 3 tygodnie bo mi sie tak L4 kończy
Za wszystkie czekające kciuki zaciśnięte

ewa, katjusza dzięki za słowo otuchy, jak to jednak dobrze Was mieć!!! :-) Przestraszyłam się nie na żarty...Dopiero po przewertowaniu netu troszeczkę się uspokoiłam i dałam na wstrzymanie, bo gotowa byłam mojego gina niemiłosiernie z łóżka zrywać w sobotę bladym świtem;-) sempe wielkie gratulacje! Wspaniała wiadomość, jakie już duże bobo:-D Ależ być chciała być już po wizycie! A tu jeszcze 5 ciągnących się jak spaghetti dni...

kakakarolina mj dzidziolek te na wczorajszym usg mial 1,5 cm.
troche mnie zymartwilo ze tak malo bo w suwaczku pisze ze powinien miec dwa centymetry ale po Twoim poscie troch si uspokoilam, wszak na tzm samym etapie ciazy jestesmy:-)

dzięki dziewczyny:-)
mój ma 3 Wasz 1,5:-) ale najwazniejsze ze są i swietnie się czują:-D

termin z usg mam na 2sierpnia z om na 5sierpnia ale jak juz znam swój organzim to urodze zaraz na początku 39tygodnia:-)

trzymam kciuki za kolejne wizyty WAsze

Gratulacje dziewczynki,az sie fajnie czyta takie posty!!! Raczki i nozki juz machaja, a jeszcze niedawno pisalyscie o kropeczkach czy punkcikach:D
Ja na swoim pierwszym scanie,jesli bedzie mi dane, zobacze wlasnie juz bobo w pelnej okazalosci:)

FLADRA a co u ciebie,odezwij sie,czekamy!!!

reklama
Cześć dziewczyny !Ja też po wizycie. Widziałam mojego dzidziusia. Ma 2.5 cm i machał łapkami i nózkami już. Widziałam kręgosłupik, bijące serduszko. Fajny widok :) Duphaston mi juz lekarka odpuscila. Następne wizyta za 3 tygodnie. Ale umowiłam sie dzis na to genetyczne USG prenatalne. Drogie to masakrycznie, no ale nagraja mi płytkę i będę oglądać sobie dzidziusa w domku hehe. To moja pierwsza ciaża więc takie widoki to dla mnie totalna nowość.

Do góry