reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
asia - super!!:-)
mala.di
Fanka BB :)
asiu, jesli Twoja Ulcia miesci sie w normach wagowych to moze nawet lepiej, ze jest mała
moze wlasnie dostosowuje sie do twoich bioder, bys dała rade ją urodzić siłami natury ;-)
ale dopiero teraz zwrocilam uwage ze moja Mała to jest jednak ponizej normy..ech.
nie sprawdzalam tego na tych siatkach centylowych.
ale dobrze ze u Was dobrze
ale dopiero teraz zwrocilam uwage ze moja Mała to jest jednak ponizej normy..ech.
nie sprawdzalam tego na tych siatkach centylowych.
ale dobrze ze u Was dobrze
kakakarolina
Marcia ja to te ketony badałam ostro w poprzedniej ciąży i kontrolowałam u diabetologa. Tak jak sama dobrze wiesz ma to związek z metabolizmem. Mi wtedy dietetyczka tłumaczyła, że gdy się pojawiają w ciąży to nie za dobrze bo znaczy, że organizm się na odchudzanie przestawił (laicznie rzecz ujmując) i że przy cukrzycy to dośc prawdopodobne także może powinnaś zwiększyć ilość dobrych weglowodanów w diecie. Ja bym tak postąpiła.
Ech ja też uważam, że stanowczo za dobrze te z UK mają
judix gratki
mala.di spokojnie z tego co pamietam waga była podobna do mojej Oli, ja myślę, że Ty cały czas do terminu z Om się dostosowujesz a nie z USG i stąd Ci nieprawidłowości wychodzą.
Ech ja też uważam, że stanowczo za dobrze te z UK mają
judix gratki
mala.di spokojnie z tego co pamietam waga była podobna do mojej Oli, ja myślę, że Ty cały czas do terminu z Om się dostosowujesz a nie z USG i stąd Ci nieprawidłowości wychodzą.
kakakarolina, zapomniałam o tym całkowicie i rzeczywiście miałam ketony w pierwszym trymestrze kiedy mało co jadłam. Teraz to wpieprzam równiutko tylko raczej zdrowo z małymi odstępstwami:-). Marcia, a Ty robiłaś test obciążenia 50 czy od razu 75?
domi, no racja
, ja znów zawsze lubiłam wysokich i bardzo szczupłych chłopaków, ale mój M szczupły i owszem ale wzrost średni bo 178 cm.
domi, no racja

Ostatnia edycja:
Summerbaby
My też po wizycie, młody dalej uprawia akrobacje, noga na głowie musi być za każdym razem. Boże, żeby mu tak nie zostało ;-) Łożysko w porządku tzn. jak na ten etap ciąży czyli rozpoczęty 36 tydzień. Wody płodowe w dolnej granicy ale nie ma powodu do niepokoju. Następna wizyta 20 lipca i wtedy dostanę skierowanie do szpitala, moja gin ma ostatni dyżur 31 lipca (potem ma urlop) i jeśli do tego czasu nie urodzę – co według niej powinno nastąpić, to mam się jeszcze na kontrolę zgłosić wyjątkowo do szpitala a nie do gabinetu.
młody ok i to najważniejsze a kiedy będzie chciał się urodzić to i tak sam zdecyduje ;-)
młody ok i to najważniejsze a kiedy będzie chciał się urodzić to i tak sam zdecyduje ;-)
reklama
gratuluje dobrych wieści:-)
ja tez po wizycie, Mały ma 3100:-) głowa i reszta odpowiada jak na 37tc czyli tak jak zawsze tydzien później niż suwaczek:-)
szyjka zgładzona rozpulchniona i w wew zamknięta, głowka wysoko:-) czyli nic się nie zmieniło przez te 2tyg mimo tak silnych skurczów jakie odczuwam, nadal mam brac tylko nospe..
na opuchlizne tabsy dostałam te co z Alicją brałam i piwko mam pić bezalkolowe
ja tez po wizycie, Mały ma 3100:-) głowa i reszta odpowiada jak na 37tc czyli tak jak zawsze tydzien później niż suwaczek:-)
szyjka zgładzona rozpulchniona i w wew zamknięta, głowka wysoko:-) czyli nic się nie zmieniło przez te 2tyg mimo tak silnych skurczów jakie odczuwam, nadal mam brac tylko nospe..
na opuchlizne tabsy dostałam te co z Alicją brałam i piwko mam pić bezalkolowe