reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
ufff, ja już po wizycie, serce waliło jak dzwon! Ale ulga.. zawsze to jeden stres w tym dziewięciomiesięcznym maratonie mniej :-) wróciłam od lekarza wczoraj po 22, i padłam nieżywa (wcześniej jeszcze prawie się porzygałam ale to chyba ze szczęścia ;-) ) następna wizyta 5 stycznia, no i padł szacunkowy termin porodu - 3 sierpnia - dla nas magicznie, Natka urodziła się 3 marca, mąż 3 kwietnia a ja 3 maja :-) i jak tu nie czuć magii Świąt... :-)

Gratulcje!! Ale fajnie wam się ułożyło z tymi datami :-)

( p.s. jeszcze by się przydało czerwiec i lipiec zapełnić :-p )

Hej dziewczyny, już po wizycie :)
Bardzo się stresowałam, ale jest wszystko w porządku. Serduszko bije, dzieciaczek ma 10mm obecnie i jest idealnie 7 tydzień. Termin pokazuje (na zdjęciu po prawej u góry widać) perfect na 3 sierpnia.
Serduszko widzieliśmy, pulsowało, jest dobrze :)
Kolejna wizyta pod koniec stycznia, wtedy prawdopodobnie usłyszę serduszko, dzisiaj lekarz odradzał Dopplera. Powiedział, że lepiej nie faszerować dziecka promieniowaniem. Więc ok - zwłaszcza, że widać było to serduszko.

Załączam zdjęcie.

Pozdrawiam!!!

Clipboard01.jpg

Dreamgirl śliczne aż mi się łezka w oku zakręciła:happy2: Cieszę się razem z tobą:happy2:

A kiedy jeśli mogę spytać miałaś OM i kiedy owu?? Ja liczę i liczę i na różnych kalkulatorach wychodzi inaczej.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, już po wizycie :)
Bardzo się stresowałam, ale jest wszystko w porządku. Serduszko bije, dzieciaczek ma 10mm obecnie i jest idealnie 7 tydzień. Termin pokazuje (na zdjęciu po prawej u góry widać) perfect na 3 sierpnia.
Serduszko widzieliśmy, pulsowało, jest dobrze :)
Kolejna wizyta pod koniec stycznia, wtedy prawdopodobnie usłyszę serduszko, dzisiaj lekarz odradzał Dopplera. Powiedział, że lepiej nie faszerować dziecka promieniowaniem. Więc ok - zwłaszcza, że widać było to serduszko.

Załączam zdjęcie.

Pozdrawiam!!!

Zobacz załącznik 417145

GRATULUJĘ!!!

tzn. że jak będę na wizycie, a będzie to 6t6d to tez nie usłysze serce??od czego to zależy??

Chlip chlip, wy już widziałyście serduszka:( a ja jeszcze do środy.
Serdecznie gratuluję szczęśliwym mamo, tatom. Niech się fasolki dobrze rozwijają, szybko rosną a w sierpniu będziemy siedzieć wcinać marchewki i kibicować każdej po kolei.

reklama
Do góry