marcia331
Fanka BB :)
Zylcia to jesteśmy w tej samej sytuacji. Mamy ten sam dzień ciąży i idziemy tego samego dnia na wizytę :-) ja też już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję że obie zobaczymy serduszka naszych maleństw.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytam wasze wpisy ... i też już nie mogę się doczekać wizyty, która dopiero 28 grudnia. Czekam z niecierpliwością na ten dzień i odliczam dni... do ujrzenia serduszka
Dziewczyny mam zapytanie, czy któraś z Was cierpi na bezsenność? Jak sobie z tym radzicie? Ja już nie daję rady! Budzę się o 1.00 i nie mogę tak zasnąć do 4.00 a do pracy znów nie mogę się obudzić! Pomóżcie
Ja tez cierpie na bezsennosc, niestety nie mam zlotego srodka na ta przypadlosc, przewracam sie z boku na bok, az zasne... ehhhh
Zylcia to jesteśmy w tej samej sytuacji. Mamy ten sam dzień ciąży i idziemy tego samego dnia na wizytę :-) ja też już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję że obie zobaczymy serduszka naszych maleństw.
Uff, ja idę już jutro rano na 11... strasznie się denerwuję... (