reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
Dziękuję kochane za przywitanie,pisałyście,żebym na główny powędrowała...obiecuję,że po wtorkowej wizycie zamelduje się napewno.Stres mam okropny,ale byle do wtorku:)))Kochane za każdą wizytującą trzymam mocno kciuki&&&&Aga:happy2:

Do wszystkich cierpiących na bezsenność. Urodzi Wam się ten cud to potem będziecie zasypiać w sekundę w każdym miejscu :-D:-D a termin "bezsenność" zniknie z Waszego słownictwa ;-)
Idźcie sobie na wieczorny spacer, przewietrzcie sypialnie, obniżcie temperaturę powinno pomóc ;-) (niemowlakom pomaga im smaruje się jeszcze dziąsła ale tego może nie róbcie :-D)

Agniesia,widzę że w końcu i tutaj się pojawiłaś:happy2: Moja droga już nie jesteś berkiem, szybko udało ci się dogonić Marysię:-D Albo ja się tak ociągałam, albo to znak że to ty tak szybko biegasz i nie mogłam cię złapać:-D Ja też czekam do wtorku. Postresujemy się razem w poniedziałek. Pozdrawiam.

ufff, ja już po wizycie, serce waliło jak dzwon! Ale ulga.. zawsze to jeden stres w tym dziewięciomiesięcznym maratonie mniej :-) wróciłam od lekarza wczoraj po 22, i padłam nieżywa (wcześniej jeszcze prawie się porzygałam ale to chyba ze szczęścia ;-) ) następna wizyta 5 stycznia, no i padł szacunkowy termin porodu - 3 sierpnia - dla nas magicznie, Natka urodziła się 3 marca, mąż 3 kwietnia a ja 3 maja :-) i jak tu nie czuć magii Świąt... :-)

Ostatnia edycja:
katjusza super!!!!!!!!!!!gratuluję trzymam kciuki za wasze maleństwo! <3 ja w poniedziałek mam wizytę o 15 zniose jajko do tej pory....ciekawe co ujrzę ? który tydzień u ciebie?

ufff, ja już po wizycie, serce waliło jak dzwon! Ale ulga.. zawsze to jeden stres w tym dziewięciomiesięcznym maratonie mniej :-) wróciłam od lekarza wczoraj po 22, i padłam nieżywa (wcześniej jeszcze prawie się porzygałam ale to chyba ze szczęścia ;-) ) następna wizyta 5 stycznia, no i padł szacunkowy termin porodu - 3 sierpnia - dla nas magicznie, Natka urodziła się 3 marca, mąż 3 kwietnia a ja 3 maja :-) i jak tu nie czuć magii Świąt... :-)

wzruszyłam się, ja też już chce, ale weekendy szybko zlatują więc tez pewnie też trzaśnie, albo będzie się jak na złość dłużył

roszpunka, danuś, flądra, dziewczyny - teraz, naładowana energią będę ze wzmożoną siłą trzymała kciuki za Wasze małe serduszka!!

co do terminu, lekarz zrobił na usg 2 pomiary - według jednego wyszło 7w1d(+/-4d) na drugim 6w6d(+/-4d), ja zakładam ten drugi (nie pamiętam dokładnie, ale wypadałoby to wtedy na 11 listopada, było wolne, może się zgadzać :-D)

Ostatnia edycja:
reklama
to jak ja jestem w 5tc to w poniedziałek bedzie +4 dzień więc pewnie jeszcze nic nie będzie widać , a na serduszko to juz w ogóle pewnie dopiero odetchne po nowym roku

Do góry