reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
Gratuluje dziewczyny wizyt, super że wszytsko dobrze zarówno z dzieciaczkami jak i z szyjkami:)))
Exotic,Kamilka gratulacje klejnotów! Exotic Olivier to super chłopaki- sama coś o tym wiem:-)

-
:-)kruszki,kakarolinka, juditka- może będzie niespodzianka i przy porodzie się dowiecie?:-D:-D chociaż życzę wcześniej;)

Kamilka, Exotic gratuluje chlopakow, no to nam "zmeznial" sierpien. Jeszcze ja do was w piatek dolacze (jak sie pokaze) bo cos tak czuje ogona:tak:
Juditka, Kruszki no to wstydliwe dzidzie wam rosna, ale najwazniejsze ze zdrowe, tez gratuluje! Kruszki, ale moze Ty sie dowiesz jeszcze w pl, bo cos mi sie kolacze, ze pisalas o usg tam? Sorki jak cos pokrecilam:zawstydzona/y:
Kakakarolina, Irrison dla Was tez gratki, grunt to dobre wiesci:tak: Kakakarolina Ty masz Ninke (a nie Hilde?) juz na stowe wiesz? A Ty Irisson wiesz czy druga dziurka?

LeRemi pokichało Ci się irosson będzie mieć Ninę a ja Hildo-Olę :-D. Mój M niech se myśli, że to Hilda a ja go oświecę na porodówce, że jednak nie ;-) zresztą a jak mówię do brzucha Hilda to sie strasznie obrusza chyba jej przykro, że tak ją nazywam:-D a na 100% to gin nie powiedział bo na 100% to będzie po porodzie ale w każdym razie nic nie wisiało:)

exotic, kamilka irisson, kakakarolina, kruszki, juditka, dziewczyny wielgachne gratulacje dla Was wszystkich:-D!!!
Wspaniałe wieści nam fundujecie. Nawet jak płeć jeszcze niepoznana i tak najważniejsza wiadomość jest - zdrowe:-D Cieszę się razem z Wami całym sercem:tak:

gorgusia cieszę się, że to nic poważnego, no i gratuluję chłopaczka:tak:

Ostatnia edycja:
marcia331 powiem Ci że ja po cichu liczyłam na dziewczynkę chociaż starałam się nie nastawiać, teraz śmieję się że do trzech razy sztuka:confused::confused: ale na tej dwójeczce poprzestanę chyba, chyba że mieszkanie nam się uda zmienić.
Najważniejsze żeby dzieciaczki były zdrowe.

no wiec dziewczyny z uk nie beda mialy wiecej skanow juz :/chyba ze wyprosza same, ja bede sciemniala na wielkosc dziecka, ze niby sie boje ze male, ze corka byla mala, a jaknie dadza to i tak bede teraz w pl robila, jutro usiade i sprobuje wizyte zarezerwowac :) i takie cudne malenstwa mamy :) zdrowiutkie wszystkie, ja mam wizyte z polozna w dzien wyjazdu, 4go rano jakos

reklama
Do góry