reklama
mala.di
Fanka BB :)
Zgaduje, że to chyba jednak niemożliwe by w połowie ciązy mieć pierwsze usg
Trzymam kciuki Exotic! :-)
ja czekam do środyy jeszcze.
Trzymam kciuki Exotic! :-)
ja czekam do środyy jeszcze.
M
milionka
Gość
trzymam kciuki dziewczyny ja jeszcze 12 dni
Exotic a następne kiedy będziesz mieć? w ogóle ile wam takich "skanów" przysługuje? ;-)
ja mam jutro wizytę, mam nadzieję, że szyjka trzyma, a macica mięciutka połówkowe dopiero 19.04, ale wtedy będziemy wkluczać wady serduszka, więc już się cieszę
ja mam jutro wizytę, mam nadzieję, że szyjka trzyma, a macica mięciutka połówkowe dopiero 19.04, ale wtedy będziemy wkluczać wady serduszka, więc już się cieszę
exotic ale czad,faktycznie angielki jutro poloweczkowy:-)
irisson w normalnie przebiegajacej ciazy sa 2 scany ale jak tylko cos sie zaczyna dziac to jest ich wiecej,ja do tej pory mialam juz ponad 15 i na tym sie nie skonczy
trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty!:-)
irisson w normalnie przebiegajacej ciazy sa 2 scany ale jak tylko cos sie zaczyna dziac to jest ich wiecej,ja do tej pory mialam juz ponad 15 i na tym sie nie skonczy
trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty!:-)
Juditka czyli Exotic ma jutro drugi i ostatni skan? a później to jak sprawdzają rozwój dziecka? ciągle zadziwia mnie ta służba zdrowia w UK ;-) a jak w ogóle czujesz się ze szwem? ciągle leżysz czy możesz trochę chodzić?
reklama
LeRemi
Fanka BB :)
Exotic ja taka w kaciku ale tez "wasza angielka" Pamietam ze pierwszy scan mialam najwczesniej a teraz ten drugi ostatnia,bo dopiero w piatek.Ale bede tu jutro z zazdroscia czytac wasze zwierzenia,powodzenia!!!! Ja jeszcze niespecjalnie sie ekscytuje,w ogole jakos tak spokojnie i bez fajerwerkow tym razem se plyne z pradem,nie wiem,dziwna jestem,dlatego czasem az nie chce mi sie tu wychylac. A dzis to juz calkiem...Ale koorde to nie watek na zale... Powodzenia wszystkim!!!