reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
emka27 przyłączam się do gratulacji :-) Dużo chłopaków się szykuje. Ciekawe jaką informacją na temat płci lekarz mnie i męża niebawem uraczy :tak:

marcia331 trzymam kciuki za wizytę. Obyś wyszła z niej w podskokach ze szczęścia :-)

Dzięki za gratulacje :-) teraz ja trzymam kciuki za Wasze wizyty :-)
A jeżeli chodzi o strach przed wizytą to normalnie się nie stresuję, ale przed prenatalnymi czuję się jak przed jakimś ważnym egzaminem ;-)

Agnes, no ja miałam dzisiaj np. :-)

emka wielgachne gratulacje!!!:-D

marcia kciukasy zaciśnięte baaaardzo mocno &&&!

mala.di Nie stresuj się kochana, nie ma sensu się nakręcać, tylko dziecię zestresujesz;-) Będzie dobrze. Ja też nieregularnie czuję ruchy. Poza tym nie zawsze są mocne, czasem się muszę naprawdę mocno "wsłuchać" w brzuch, żeby coś wyczuć...I to tylko wtedy, kiedy leżę spokojnie wieczorową porą zazwyczaj. W dzień, w ruchu, w pracy, nawet mowy nie ma, żeby mnie coś zakopało, a szkoda, też bym chciała już wyraźnie małą czuć...

A z drugiej strony...Jeżeli faktycznie stres ma Cię zjadać, to może powinnaś się skontaktować ze swoim ginekologiem? Nie zaszkodzi zapytać, czy się martwić, czy odetchnąć...

Ostatnia edycja:
Emka - gratuluję synka :-)

emka, gratulacje ;-)

ja zwariuje do mojej nastepnej wizyty, do usg 9dni, do gina jeszcze dalej.... a ja mam jakąś schize ze płód obumarł.

Ale czemu schizujesz? ze względu na to, że nie czujesz ruchów ostatnio? Mogło się dziecko jakoś inaczej ułożyć i wtedy możesz nie czuć po prostu, ewentualnie spróbuj coś słodkiego zjeść wieczorem, położyć się i wtedy może coś poczujesz. Trzymam kciuki aby maluszek się odezwał do mamusi, żeby ta nie musiała się stresować ;-)

gratuluję kolejnych zdrowych dzieciaczków

ps. Emka nie mam Cię w liście sierpniówek a chciałam chłopca do statystyk wprowadzić. Napisz mi na priv datę porodu;-)

reklama
Ja dziś miałam wizytę. Lekarz potwierdził,że będzie Synek. Ale of jutra niestety szpital mnie czeka. Dziś rano krwawiłam,lekarz nie wie jakie jest właściwie źródło i dlatego. Lozysko jak trzeba,szyjka pozamykana,serducho bije jak dzwon. Z jednej strony jestem szczęśliwa a z drugiej mam doła...

Do góry