reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza :)

Malinkaizi, no to gratulacje. Ja na Twoim miejscu skorzystałabym z okazji i dopytała drugiego lekarza o to łożysko. Znając mnie za dużo też bym wolała nie wiedzieć, ale niezbędne informacje chyba powinnaś znać...
Dziewczyny, przyłapuję się na tym, że czekam na wasze wieści trochę zapominając o sobie :-D. Nie myślę za ile dni mam moje USG, a cieszę się z Waszych dobrych wieści :-D.

reklama
a więc chłopak!!! :-D 14 cm, wszystko na swoim miejscu, u mnie nieznaczny odczyn estrogenny, pempowinkę ma owiniętą wokół nóżki i widziałam z bliska jego ucho :-)

katjusza, gratuluje parki:-) reakcja estrogenna to w cytologii rozumiem? ja mam słabą lutealną więc nadal jadę na luteinie.

dzięki ;-) tak, w cytologii, więc nadal jadę na duphastonie, z Natalką też tak miałam ale teraz trochę bardziej mnie to niepokoi, bo jak wiadomo zażywanie duphastonu (luteiny zresztą chyba też) zwiększa dwukrotnie ryzyko spodziectwa u chłopców, no ale cóż - mus to mus, utrzymanie ciąży jest dla mnie ważniejsze..

Katiusza gratuluje!!! To Natalka będzie miała braciszka :-) fajnie że będziesz miała parkę. Z drugiej strony mniej rzeczy po córeczce się przyda przy drugim dziecku więc pewnie większe zakupy Cię czekają.

katjusza, zapomniałam się jeszcze zapytać ile tabletek dupka bierzesz dziennie? i czy mówiła Ci gin jak długo jeszcze?

reklama
Do góry