N
nexiss
Gość
Ania to jest dopiero świetna wiadomość
Joani super fotki
smokyeyes cieszę się, że u Ciebie też wszystko w porządku
Joani super fotki
smokyeyes cieszę się, że u Ciebie też wszystko w porządku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, mam teraz trochę więcej czasu, więc poza czytaniem zacznę się i udzielać. Gratuluje wszystkim mamuśkom ślicznych zdjęć, ja idę we wtorek na USG i wizytę i liczę, że również zobaczę już człowieczka a nie kropkę
Czytam ciągle, że robicie te badania prenatalne. Ja mam 23 lata i położna powiedziała mi, że skoro to moja pierwsza ciąża, jestem młoda to nie ma takiej potrzeby. We wtorek oczywiście zapytam się jeszcze lekarza, który mnie prowadzi dlaczego do tej pory nie poruszał tego tematu i czy nie lepiej je zrobić.
Czy KAŻDA z Was je robiła? Nawet jak lekarz nie zlecił?
Dziewczyny, mam teraz trochę więcej czasu, więc poza czytaniem zacznę się i udzielać. Gratuluje wszystkim mamuśkom ślicznych zdjęć, ja idę we wtorek na USG i wizytę i liczę, że również zobaczę już człowieczka a nie kropkę
Czytam ciągle, że robicie te badania prenatalne. Ja mam 23 lata i położna powiedziała mi, że skoro to moja pierwsza ciąża, jestem młoda to nie ma takiej potrzeby. We wtorek oczywiście zapytam się jeszcze lekarza, który mnie prowadzi dlaczego do tej pory nie poruszał tego tematu i czy nie lepiej je zrobić.
Czy KAŻDA z Was je robiła? Nawet jak lekarz nie zlecił?