reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

madllen może i tak nie mowie że jest to bez sensu i nie odradzam ale więcej stresu poprostu się najadłam i to chyba dlatego .. jak by lekarz sam powiedział że widzi coś nie tak że trzeba to sprawdzić napewno byśmy poszli w szczegolności że ma naprawde dobry sprzęt :)
a tak sami sobie stresu narobiliśmy...

ale tak jak mówisz po tych badaniach można się dużo dowiedzieć i cos jeszcze z tym zrobić :) nie denerwuj się na mnie :)
Ale ja absolutnie się nie denerwuję, po prostu mam inne zdanie. Każdy patrzy przez pryzmat swoich doświadczeń.

reklama
Dzięki dziewczyny :-) cieszę sie, że u was też wszystko zaczyna iść ku dobremu i oddychacie z ulgą:-)

Gratuluje dobrych wieści.
Ja też teraz czekam na wynik testu pappa, w pierwszej ciąży miałam tylko usg ale teraz zmieniłam miejsce i tu badanie z krwi robią bez względu na wynik usg. Fakt troszkę się wtedy stresowałam, czy dobrze, że tego badania nie było a teraz się stresuję czekając na wynik. Jeszcze jak piszecie, że może być przekłamany to stres tym większy.
U nas Nt było 2,2 przy crl 7,27, cała reszta prawidłowa.
Maluch we wtorek miał już prawie 8cm. Kolejna wizyta 8 kwietnia. Może wtedy poznamy płeć.

Joani, gratuluję zdrowego bobaska!!! :)
Ania, cieszę się, że lekarz was uspokoił. To bardzo ważne by dobrze się nastawić. Weźmiemy z was przykład :) mam nadzieję, że amniopunkcja wykluczy wady!!! &&&&
smokey, Tobie również gratuluję super wizyty :)

Cześć dziewczyny, garuluję udanych wizyt, super!
Aniu cieszę się bardzo, ja wiedziałam, że ten poprzedni gin coś niedokładnie zbadał maluszka, czułam że wszystko jest w porządku i tak będzie też do końca, zobaczysz :-), testy tylko Ci to potwierdzą, cieszę się bardzo :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

smokeyeyes gratulacje! fajnie, że jesteś zadowolona z lekarza

ania// super! wyszło, tak jak mówiłyśmy, że choroba mamy zaburza wyniki. Szkoda, że tak mało się o tym mówi i kobieta idzie chora na genetyczne, nie wiedząc, że to może wpłynąć. To teraz się już nie stresuj i odpoczywaj:happy2:

reklama
Do góry