reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
gratuluje dziewczyny pozytywnych wieści i czekam na kolejne
Bachucha
Fanka BB :)
Asta jaki cudny ludzik, dwie rączki, dwie nóżki - cudo - gratuluję!
Ważka - gratuluję podwójnie!
Ważka - gratuluję podwójnie!
mamusia synka
i córeczki
super wiesci!!! super blizniaki!!!!
wszystkim gratuluje super wiesci!
wszystkim gratuluje super wiesci!
no właśnie, nawiążę do postu mama2009 - zdecydowałaś się na prenatalne?
trochę się biję z myślami co do tego badania. boje się, że jeśli wykryje doktorek coś niewłaściwego u Bąbelka, to ja do końca ciąży będę się zamartwiać i się psychicznie wykończę. a przecież i tak i tak nie zdecyduję się na.... to jest nasze wystarane szczęście i nic tego nie zmieni.
a Wy dziewczyny? wszystkie robicie prenatalne?
ps. gratuluję udanych wizyt!!!
trochę się biję z myślami co do tego badania. boje się, że jeśli wykryje doktorek coś niewłaściwego u Bąbelka, to ja do końca ciąży będę się zamartwiać i się psychicznie wykończę. a przecież i tak i tak nie zdecyduję się na.... to jest nasze wystarane szczęście i nic tego nie zmieni.
a Wy dziewczyny? wszystkie robicie prenatalne?
ps. gratuluję udanych wizyt!!!
reklama
Monia, a to nie jest tak, ze prenatalne to po prostu badanie genetyczne. Ja się nie znam na terminologii, ale zawsze tak o tym myślałam. Chętnie dowiem się jeśli jest inaczej.
BTW, tak sobie czasami uzmysławiam, że wszystkie mamy teraz minimum 2 serca :-) jakie to romantyczne.
Chociaż jak sobie czasem pomyśle, że jestem człowiekiem z trzema czy nawet jakbym była z dwoma sercami to czuję się jak jakiś stworek z laboratorium :-)
BTW, tak sobie czasami uzmysławiam, że wszystkie mamy teraz minimum 2 serca :-) jakie to romantyczne.
Chociaż jak sobie czasem pomyśle, że jestem człowiekiem z trzema czy nawet jakbym była z dwoma sercami to czuję się jak jakiś stworek z laboratorium :-)