reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, USG

Kademi nie denerwuj się, właśnie po to jest robione to badanie żeby pomóc w takich przypadkach.. Przecież będziecie w dobrych rękach, głowa do góry!

Marzenka super... czyli będziemy mieć niedługo następnego Bąbelka na świecie :-)

reklama
Dziękuje dziewczyny za pocieszenie, mam nadzieje że z tym antybiotykiem to na prawdę zadziała i nie będzie problemów, najważniejsze żeby mała wyszła na świat cała i zdrowa... kurde, że też w tej ciąży non stop mi się coś przyplątuje od samego początku jak nie bóle brzucha w 1 trymestrze to szyjka się skracała jak nie szyjka to paciorkowiec itd.... i tak ciągle coś :dry:Prosić Boga aby poród przebiegł bez komplikacji

annaoj

A Ty na którą masz wizytę ??

marzenka

Z całego serca życzę abyś nie przenosiła :tak:

Ostatnia edycja:
ja byłam wczoraj na wizycie, wszystko ok tylko znowu muszę brać żelazo bo mi hemoglobina spadła ale nie dużo. Wczoraj PIERWSZY raz słyszałam serduszko małego :-D szyjka miękka ale zamknieta. A tak po za tym nic specjalnego.

trzymam kciuki za was dziewczyny.

Ja np. w ogóle nie będę miała tego badania na paciorkowca. I cóż mam zrobić? :confused:

Mój lekarz jak go dopytywałam o to badanie gdy zlecił je by zrobić to powiedział, że to badanie robi obowiązkowo od 2 lat dopiero, to nie wiem może nie wszędzie jest ono obowiązkowe.

galaxia to musiałabym jechać specjalnie do PL i zrobić a nie chcę się narażać że czasem tam urodzę. W pierwszej ciąży jak byłam jeszcze w Pl to robiłam to badanie.

reklama
Marzenka no to super wieści! gratuluje! niech cos rusza z tymi porodami:-)

Kademi - tak jak dziewczyny piszą -nic sie nie martw tym paciorkowcem. on nie ma żadnych objawów i mnóstwo kobiet go ma o tym nie wiedząc, nie jest niebezpieczny! a jesli chodzi o dzidzie to faktycznie musza Ci podac antybiotyk i po problemie...musisz tylko pamiętać żeby nie zwlekac z jazdą do szpitala... jakos 4 godziny przed finałem porodu muszą podać. i nie czytaj głupot w necie;-)

Mali
- gratuluje wizyty! no to pozostaje zaciskac kciuki że nie masz tego paciora;-)

ja zmykam sie szykowac ...wizyta o 18

Do góry