reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
MASALA, FILLIL wszystko będzie dobrze. Lekarze często coś dostrzegają a potem okazuje się że to była błędna opinia... Napewno będzie ok... U koleżanki jak była w ciąży to lekarz stwierdził że jest problem z kością nosową, po tygodniu poszła na 2 USG i było ok! I u was tak będzie! Obie spróbujcie spotkania z innym lekarzem

fillil - masala dobrze Ci napisała z interpretacją wyniku. Nie trzeba się stresować. Trzymaj sie!

masala i filili cały dzień czekałam na info o waszych wizytach !
Za dużo Nas i za mocno trzymałyśmy kciuki żeby było coś nie tak !
masala moje bejbi też ma 5,32 cm więc mają ten sam wzrost:-p
i również sie nie ruszało długo !!! Dopiero jak mnie dusił z 5 minut naprawde mocno że aż mnie bolała to bobo zaczeło fikać !
Może było śpiące bo całą noc latałaś z siku i dziecko też ma prawo spać o każdej porze !
Wszystko będzie dobrze zobaczysz !!! MÓWIE CI TO!!!
Filili u Ciebie też będzie dobrze ,bo badania różnie wychodzą ! Podam Ci przykład że byłam 6 dni temu u ginka prywatnego ,a On stwierdził że nie zrobi badania karku bo dziwnie wyjdzie i mam przyjść 27lut czyli po 2 tyg. a że dziś miałam na kase chorych i badania to sprawdził po tyg i jest w normie:)
Będzie dobrze kochane , urodzimy wszystkie we wrześniu piękne zdrowe różowe bobasy i koniec - AMEN!!!

SAM_1890.jpg Mój bobasek 12+3 z wymiarów ( termin na 1.09) zobaczymy jak będzie :D 5,32cm wzrostu!

SAM_189OOO.jpg i mój brzusio dziś dla Was :)

Hej Dzieczyny!!

Masalam Fillil - wiem, że co by Wam nie napisać i będziecie się martwić, ale bądzcie dobrej myśli. Trzymamy za Was kciuki i dajcie znać, gdy będziecie wiedzieć coś więcej!!

Love - Gratuluje udanej wizyty!!

Wczoraj na USG byłam i ja. Moja dzidzia ma 56 mm, dwie nogi, dwie ręce i głowę. Przeziernośc karkowa w normie (1,49), kości nosowe obecne. Termin z USG - 1.09.2013 r. Dzidziolek cały czas sie ruszał machał łapkami i nogami - wspaniały widok.
Ale pamietam, że ja byłam na usg genetycznym z Hanią, to on awcale sie nie chciała ruszac, odwróciła się plecami i tak machała rączka jakby chciała powiedzieć - prosze sie ode mnie odczepić!! Musiałam skakać, żeby zmieniła pozycje i można było wykonac pomiary. Wogóle jak sobie przypominam Hania była mało ruchiliwym dzieckiem jak była w brzuchu i każde KTG wychodziło okropnie (musiała leżeć czasami po 2 h bo nie chaiała współpracować), a urodziła się super zdrowa i teraz wszystko można o niej powiedziedzieć, ale nie to, że jest mało ruchliwa.

E-de Swatowski zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie - teraz to sie poważnie zastanawiam, czy do niego nie chodzić. Ale kolejka strasza - weszłam z godzinnym opóźnieniem.

Masala może o łożysko chodzi? Ja lekarzem nie jestem ale skoro dzidzia rozwija się prawidłowo tzn, że niczego jej nie brakuje.

Fillil trzymam kciuki, nawet sobie nie wyobrażam tego strachu, który teraz przeżywasz.

Love, Wykałaczko gratulacje wieści :)

Dziewczyny jeśli chcecie obudzić dzidzię na wizycie to przed wypijcie zimną wodę, ale naprawdę zimną, to je obudzi :)

Gratuluje udanych wizyt!!
masala i fillil trzymajcie się dzielnie, wierzę i czuję, że wszystko będzie dobrze!!!
love baby cudny bobasek, a brzusio już ładnie się prezentuje

reklama
Do góry