reklama
mamusia synka
i córeczki
filil trzymam kciuki, bedzie dobrze!!
fillil wlasnie czytam na jednej stronie, ze to zalezy od wieku ciazy i w 13 tygodniu moze byc do 2,8 i dopiero wynik 2,9 jest powyzej normy. "Nie ma jednak powodów do zmartwień, gdyż nie musi to od razu oznaczać problemów zdrowotnych. Dopiero wartość większa niż 6 milimetrów uważana jest za wątpliwą. Takich przypadków jest jednak niewiele."
fillil
Zaangażowana w BB
masala no niby ja to wiem, ale lekarz powiedziął że nie może mi powiedziec że dziecko jest zdrowe że badanie wyszło xle i musimy czekac na krew a potem najwyżej amniopunkcja na którą ja się nie zgodze, bo tak czy siak urodze to dziecko. wierze że będzie dobrze ale strasznie się boję... dzieki wielkie ...
Masala- głowa do góry!!! Pamiętaj zawsze trzeba wierzyć, że wszystko jest w porządku! Każda z nas na pewno po takiej wizycie by płakała i się bała o zdrowie swojego maleństwa, ale pamiętaj, że nic nie wiadomo na pewno, a za tydzień możesz wyjść z gabinetu z pełnym usmiechem na twarzy i ja wierzę, że tak będzie!
Bachucha
Fanka BB :)
Masala i Fillil - trzymam kciuki za dzidziusie
Aussie_Girl
Początkująca w BB
Ja tez trzymam kciuki!! Wierze, ze wszystko bedzie dobrze! Masala idz do lekarza w PL, zawsze lepiej miec dwie opinie!
Powodzenia!!!
Powodzenia!!!
reklama
marzenka21
Fanka BB :)
dziewczyny musi byc dobrze i bedzie;-)
masala idz koniecznie do polskiego lekarza zobaczymy co on powie,,;-)nie martw sie i ty fili tez nic jeszcze niewiadomo
masala idz koniecznie do polskiego lekarza zobaczymy co on powie,,;-)nie martw sie i ty fili tez nic jeszcze niewiadomo