reklama
fillil, masala - na pewno wszystko z dzidziami będzie ok, ale już nie pocieszam bo cokolwiek nie napiszę to i tak będziecie się martwić - to normalne, przecież jesteście mamami. Trzymam kciuki mocno!
love, wykałaczka- gratki! Love piękny dzidziol i piękny brzusio ;-)
Galaxia- trzymam kciuki za fajową wizytę i dużo foteczek!
love, wykałaczka- gratki! Love piękny dzidziol i piękny brzusio ;-)
Galaxia- trzymam kciuki za fajową wizytę i dużo foteczek!
Masala, Fillil trzymam kciuki, żebyście niebawem dostały uspokajające wieści, że z Maleństwami wszystko dobrze.
Love gratuluje udanej wizyty i dobrych wieści, ale widzę niedobry lekarz, tak Maluszka budzić, gdy ten chce spać ;-)
Wykałaczka gratuluje super wieści. Wygląda na to, że Hania jest z tego typu ludzi co to lubią duże, otwarte przestrzenie i po prostu było jej za ciasno, więc "przespała" ciąże w oczekiwaniu na moment, aż będzie mogła porządnie rozprostować kości
Love gratuluje udanej wizyty i dobrych wieści, ale widzę niedobry lekarz, tak Maluszka budzić, gdy ten chce spać ;-)
Wykałaczka gratuluje super wieści. Wygląda na to, że Hania jest z tego typu ludzi co to lubią duże, otwarte przestrzenie i po prostu było jej za ciasno, więc "przespała" ciąże w oczekiwaniu na moment, aż będzie mogła porządnie rozprostować kości
K
_karolina
Gość
Fillil, Masala- jestem z Wami dziewczyny.
Love- Cudowne wieści i fotki super
Carloska-jutro usg? Jak się trzymasz?
Love- Cudowne wieści i fotki super
Carloska-jutro usg? Jak się trzymasz?
gratuluje dziewczyny ślicznych bobasków masala i fillil nie denerwujcie sie bo dzieciaczki tez sie denerwują wszystko bedzie dobrze mówie Wam
karolina dzięki ze pytasz a jakos sie trzymam cóż wiecej moge powiedzieć na ta chwile.. jutro sie okaze, nie udalo mi sie wybrac do tego drugiego gina ale jakby cos to jeszcze pojde w pt, albo jakos sie wcisne jutro bo ma do 20, także prosze jeszcze raz Was o kciukasy
karolina dzięki ze pytasz a jakos sie trzymam cóż wiecej moge powiedzieć na ta chwile.. jutro sie okaze, nie udalo mi sie wybrac do tego drugiego gina ale jakby cos to jeszcze pojde w pt, albo jakos sie wcisne jutro bo ma do 20, także prosze jeszcze raz Was o kciukasy
e-de
Fanka BB :)
wykałaczka i love - fajne wieści, bardzo się cieszę ))))))))))
galaxia trzymam kciuki za dziś!
carloska - o Tobie też pamiętam, odzywaj się kochana! &&&&&&&
Ja dziś byłam na szybki podgląd mojego paproszka - i seruszko bije, ma 2,1 cm. Co mnie zmartwiło to to, że byłam już na USG dwa razy wcześniej. Wg USG dziecko było najpier jeden a potem dwa "dni starsze niż z OM a dziś dwa dni "młodsze" niż to wynika z OM... Czy to nie jest niepokojące?
galaxia trzymam kciuki za dziś!
carloska - o Tobie też pamiętam, odzywaj się kochana! &&&&&&&
Ja dziś byłam na szybki podgląd mojego paproszka - i seruszko bije, ma 2,1 cm. Co mnie zmartwiło to to, że byłam już na USG dwa razy wcześniej. Wg USG dziecko było najpier jeden a potem dwa "dni starsze niż z OM a dziś dwa dni "młodsze" niż to wynika z OM... Czy to nie jest niepokojące?
K
_karolina
Gość
carloska-trzymam trzymam &&&&&&&&&
e-de-myślę ze nie ma powodu do niepokoju, a nie spytałaś gina???
e-de-myślę ze nie ma powodu do niepokoju, a nie spytałaś gina???
reklama
e-de
Fanka BB :)
Nie pytałam - bo umówiłam się z "moim" ginem w szpitalu, zaprosił mnie i od razu dostał telefon, że coś się mu z ojcem dzieje i wyskoczył ja oparzony (wcalę się nie dziwię) i tylko krzyknął do jakiegoś swojego kumpla - "weź tą Panią i zrób jej USG" i zwiał.