reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Galaxia trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, postaraj się nie stresować (wiem, łatwo się mowi..;), czekam na wieści po wizycie i może fotkę maluszka:-)

reklama
galaxia- trzymam kciuki
Love - super dobre wiesci
wykałaczka - brawo, gratuluje
Masala, filili - trzymajcie sie, powtórzycie badania i bedzie ok :) trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
fillil, masala - na pewno wszystko z dzidziami będzie ok, ale już nie pocieszam bo cokolwiek nie napiszę to i tak będziecie się martwić - to normalne, przecież jesteście mamami. Trzymam kciuki mocno!

love, wykałaczka- gratki! Love piękny dzidziol i piękny brzusio ;-)

Galaxia- trzymam kciuki za fajową wizytę i dużo foteczek!

Masala, Fillil trzymam kciuki, żebyście niebawem dostały uspokajające wieści, że z Maleństwami wszystko dobrze.

Love gratuluje udanej wizyty i dobrych wieści, ale widzę niedobry lekarz, tak Maluszka budzić, gdy ten chce spać ;-)

Wykałaczka gratuluje super wieści. Wygląda na to, że Hania jest z tego typu ludzi co to lubią duże, otwarte przestrzenie i po prostu było jej za ciasno, więc "przespała" ciąże w oczekiwaniu na moment, aż będzie mogła porządnie rozprostować kości :-D

gratuluje dziewczyny ślicznych bobasków:) masala i fillil nie denerwujcie sie bo dzieciaczki tez sie denerwują :) wszystko bedzie dobrze mówie Wam :)
karolina dzięki ze pytasz :) a jakos sie trzymam cóż wiecej moge powiedzieć na ta chwile.. :) jutro sie okaze, nie udalo mi sie wybrac do tego drugiego gina ale jakby cos to jeszcze pojde w pt, albo jakos sie wcisne jutro bo ma do 20, także prosze jeszcze raz Was o kciukasy :)

wykałaczka i love - fajne wieści, bardzo się cieszę :)))))))))))
galaxia trzymam kciuki za dziś!
carloska - o Tobie też pamiętam, odzywaj się kochana! &&&&&&&

Ja dziś byłam na szybki podgląd mojego paproszka - i seruszko bije, ma 2,1 cm. Co mnie zmartwiło to to, że byłam już na USG dwa razy wcześniej. Wg USG dziecko było najpier jeden a potem dwa "dni starsze niż z OM a dziś dwa dni "młodsze" niż to wynika z OM... Czy to nie jest niepokojące?

reklama
Nie pytałam - bo umówiłam się z "moim" ginem w szpitalu, zaprosił mnie i od razu dostał telefon, że coś się mu z ojcem dzieje i wyskoczył ja oparzony (wcalę się nie dziwię) i tylko krzyknął do jakiegoś swojego kumpla - "weź tą Panią i zrób jej USG" i zwiał.

Do góry